Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Překvapivé zpestření nové seriálové nálože 2011. Skvělé dialogy, které snad vynutí úsměv i na tváři suchara. Nejvíce je kladen důraz na dvojsmyslné pojmy, takže to nemusí být vyloženě šálek pro každého, ale i postavy jsou velice sympatické. V každém dílu se sice najdou vyloženě trapné scény, ale jestli jsou z celkového počtu 50 maximálně 3, je to nepochybný úspěch! Oba dva palce nahoru. :-)) (Další letošní novinka - New Girl - je na tom přesně naopak.) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Strašně super. Kočandy si to v tomhle seriálu, který se nebere ani za mák vážně, prostě dávají. Totální hovado Max a slečinka Caroline jsem dvojice k pohledání. K tomu pečou koláčky a na zahradě mají koně. Šéfa jim dělá metrový asiat a jedna z nich chodí s týpkem, který bydlí v popelnici. No neber to. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fenomenální. Dřív jsem to neměl rád, přišlo mi to pitomí a praštěný. Ale jakmile jsem pronikl do psychologie postav, dostaly mě. Ale totálně. Místy až brilantní scénář, hlášek v jednom díle je tolik jako v jiných sitcomech za celou řadu. Chemie postav je přirozená i díky tomu, že hlavní představitelky jsou kamarádky i v reálném životě. Skvěle jim sekundují vedlejší postavy a Earl je asi nejlepší vedlejší postava hned po Bertě z Dva a půl chlapa. Pětihvězdičkový majstrštyk. Jednou větou: Nohy Beth Behrs, kozy Kat Dennings. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (104)

  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)
  • Seriál byl v roce 2012 nominován na tři ceny Emmy, proměnil jednu nominaci. (peeteno78)

Reklama

Reklama