Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 81
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 81

Recenze (101)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že za seriálem stojí Chuck Lorre je to docela bída.Všechny ty nucené "vtípky" podporované smíchem publika mě nedonutily se ani pousmát,,natož zasmát.Anna Faris není zrovna z těch která by sama utáhla celý sitcom a tady jsem měl po 30 vteřinách tendenci vypnout.V záplavě ostatních,lepších seriálů je tohle ztráta času...30% ()

DePompon 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem nízkemu hodnoteniu tohto chutného amerického sitcomu. Keď to porovnám napríklad s jeho svetovo uznávaným konkurentom Big Bang, som nadšená a nenudím sa. Seriál vkusne kĺbi sarkazmus so situačným humorom a napriek ťažkopádnej tematike, akou je abstinenčný alkoholizmus alebo rakovina, som na ňom závislá. Nikdy mi nestačí jedna epizóda a nedočkavo klikám na ďalšiu časť. Nakoľko sa považujem za celkom náročného priaznivca sitcomu a spomínaný Big Bang alebo HIMYM ma ničím nezaujali, paradoxne Mom nadchla už od prvej scény pilotného dielu. Odporúčam a hodnotenie zaokrúhľujem na plných päť hviezdičiek, pretože týmto dvom dámam vďačím za mnoho záchvatov smiechu práve vtedy, keď som to naozaj potrebovala. ()

Reklama

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

waits 

všechny recenze uživatele

V dobu kdy tenhle seriál běží, mám na programu svoji odpolední filtrovanou kávu, zkusil jsem si pauzu zpestřit několika (sedmi, osmi?) díly Mámy. A čím dál tím víc je mi jasný, že tohle není pro mě. Nepamatuju, že bych se zasmál, postavy i příšerně lezou na nervy a na rozdíl třeba od Ženatého se závazky, kde se k sobě rodinní příslušníci chovají také podobně krutě, mám z tohohle sitcomu špatnou náladu, sledujeme jen smutné životy prokládané nahraným smíchem, chudáci všechny postavy.. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)
  • V originále obsahuje každý název epizody spojku „a“ (v angličtině „and“), která odděluje témata epizody od ostatních. (peeteno78)

Reklama

Reklama