Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

akisha 

všechny recenze uživatele

Spasitelka Quinnová s 24 hodin stejným sladkobolným výrazem v seriálu plném nesympatických postav (hlavně ten rockovej zpěvák) a Sullym. Neříkám, že je to moc špatný, asi se to někomu může líbit, ale mě ne. Navíc opravdu nemusím seriály, kde se jedna postava tak vymyká, je tak neuvěřitelně nevinná a spravedlivá a vždycky všem vyřeší jejich problémy. ()

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál som mal jednoducho rád. Však je to western :) Najväčšie plus boli jednotlivé postavy, ktoré sa vyvíjajú a sú ľudsky nejednoznačné. Indiánska otázka bola pekne načrtnutá, rovnako ako ostatné problémy (alkohol, technický pokrok, viera). Niktoré neskoršie časti boli už tak trochu "vatovité", ale spomienky na Sullyho a Hanka :D mi to nepošramotilo... ()

Reklama

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Příběhy, které jsem jako malá měla ráda stejně jako Krakonošovi pohádky. Doktorka Quinová, která si společně se Sullym hráli na Krakonoše a vždy zlo potrestali. Zároveň etičnost, lidskosti byla vynikající předvýchova mého JÁ. :-))) Vím,že postupem času se jednalo o brak, který bych v dnešní době nejspíš nevydržela sledovat, ale nemohu dát jinak než 4 hvězdy,když jsem viděla téměř všechny díly. ()

Formanka 

všechny recenze uživatele

Mám hodně ráda atmosféru tohohle seriálu, hudbu, Sullyho:), jejich propojení s přírodou, Mikeinu samostatnost a odvahu...vždycky se ve mně rozlije takový příjemný teplo, když se na to dívám. Pro mě hlavně pocitovej seriál........ Jsem znovu koukla na pár dílů a je to...laciný. Laciná romantika. Co se mi na tom tolik líbilo? Fakt zvláštní. Snižuju hodnocení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, videl som zhruba tri série a celkom ma ten romantizujúci pohľad na divoký západ bavil. Postavy mi sadli. Drsniak Sully, krásna a dobrosrdečná Michaela, sympatická trojica detí (akurát ma nasrali, keď vymenili pôvodnú nádhernú predstaviteľku Colleen za druhú herečku, ktorá mi nesedela) a kopa zaujímavých obyvateľov mestečka. Vždycky ma bavilo, keď sa parchant Hank na chvíľu polepšil, aby bol v ďalšom diely znova za totálneho zmrda. Jednotlivé epizódy boli pekným mixom romantiky a drámy s troškou drsnosti. Po čase som seriál prestal pravidelne sledovať, pretože som na to nemal čas a potom som už nemal chuť sa k nemu vrátiť. Ale rozhodne sa jedná o celkom solídny a mierne nadpriemerný seriál. 6/10. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • William Shockley (Hank) vlastní v texaském Austinu restauraci s názvem "Cafe Josie". (Zephyr01)
  • Jednu z hlavných detských postáv Colleen hrala v prvých 61 epizódach Erika Flores. Jej otec vyhlásil, že musí chodiť do školy a že požaduje dvakrát taký honorár ako mala dovtedy, a tak bola nahradená herečkou Jessicou Bowman. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama