Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Doktorka Quinnová přijíždí s bandou svých zabedněných parchantů do zapadlého městečka, šířit dobro, lásku, pochopení a z duších nových spoluobčanů vymýtit rasistické předsudky k rudým bratrům. K tomu jí pamáhá místní lesní muž a jeho věrný čokl.....Co já NATO? Chujovina intergalitických rozměrů. Seriál černobílejší než šachovnice pohledem barvoslepého. Vemto tento seriál, znásilněte, roztrhejte, pomočte, zapalta, přidejte realitu, sex, utrpení, brutalitu, sprostou mluvu, sympatické postavy jenž hrají výborní herci, do detailu vypilovaný příběh a litry whisky. Gratuluji právě sledujete geniálí opus HBO Deadwood. Tady se zlato neodevzdá pro vybudování syrotčince, tady se kvůli zlatu dělají syrotci. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Kedysi (na základnej) som tento "skvost westernov" považoval skvelú výplň nedeľného večera. No dnes, s odstupom času a konečne triezvy :-) v tom vidí iba slaboduchý pokus o telenovelu divokého západu. Plus, to že je tento seriál zaradený (k 16.10.2011) na 290.miesto v poradí obľúbenosti seriálov, začína ešte viac poukazovať na to, že - so stúpajúcim počtom užívateľov (ktorí si ako inak, vytvárajú multi-účty, "honia" body - a to nie len pred nejakou očakávanou ČSFD premierou) - úroveň tejto stránky KLESÁ stále viac a viac. FUJ. Nasrať. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná westernová romantika je tak neuvěřitelně uchcaná a připosraná, že se na ní člověk snad ani nemůže zlobit, přestože celý seriál je v podstatě dokonalým ztělesněním typicky americké politické korektnosti (rasismus je špatný, áááno?!). Sama hlavní hrdinka je plnohodnotným ženským ekvivalentem Chucka Norrise v dobách jistého texaského rangera, a vedle jejího miláčka Sullyho vypadá i takový Mirek Dušín jako sadistický pedofil uctívající Adolfa Hitlera. Absolutně guilty pleasure oddechovka. ()

Formanka 

všechny recenze uživatele

Mám hodně ráda atmosféru tohohle seriálu, hudbu, Sullyho:), jejich propojení s přírodou, Mikeinu samostatnost a odvahu...vždycky se ve mně rozlije takový příjemný teplo, když se na to dívám. Pro mě hlavně pocitovej seriál........ Jsem znovu koukla na pár dílů a je to...laciný. Laciná romantika. Co se mi na tom tolik líbilo? Fakt zvláštní. Snižuju hodnocení. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vlastně docela legrační. Jako dítě jsem se na tenhle seriál moc ráda koukala, aniž bych vlastně chápala, o čem to je. Nedávno jsem měla tu čest vidět první epizodu a pak pár dalších. To mi teprve došlo, že jde vlastně o červenou knihovnu! Každopádně k žehlení, když to zrovna běží v televizi... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Keď Jane Seymour (doktorka Quinnová) čakala vo filme dieťa, bola v skutočnosti tehotná a čakala dvojičky. Keď sa dieťa v seriáli narodilo, museli podľa amerického zákona o detskej práci producenti angažovať na úlohu malej Katie Sully jednovaječné trojčatá Calabreseové. (Raccoon.city)
  • Alley Mills (Marjorie) je žena Orsona Beana (Loren). (Zephyr01)

Reklama

Reklama