Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

tron 

všechny recenze uživatele

Nie, sorry, Janovi Krausovi (proti ktorému a priori nič nemám, skôr naopak) to stále nejde. Nie je to zlé, ale nie je to ani príliš dobré. S prestávkami to sledujem od r. 2010 a vtedy som si vravel, že sa z toho Kraus dostane, že to s pribúdajúcimi rokmi, dielmi a hosťami (a rozhovormi) bude lepšie. Ale nie, aj v roku 2019 je to rovnaké - často bez pointy, s divne vedeným dialógom (spomedzi všetkých "odporúčam" trápny 15-minútový teror renomovanej sympatickej baletky otázkami o tom, prečo jej kolegovia počas predstavenia nosia suspenzory). Ak aj pointa nezaznie (čo často nezaznie), tak kapela (v čele s moderátorovým synom, nič proti tomu) si z toho nič nerobí a buchne tam "džingel" ako keby zaznel vtip desaťročia. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi šmatla si zde založil diskuzní fórum, v němž tepe ukrutný nešvar, totiž vyjadřování se ku - či hodnocení píčovin, které mají více dílů, a to aniž by jeden obětoval život při zhlédnutí epizod všech! Neboť jinak prý nedokáže pochopit hloubku a délku Ulic, Ordinací, Realitních (p)šou-ků etc. Jeho argumentace je natolik silná, že si sypu hlavu na popel a chvátám ododhovnotit televizní noviny na Nově, neboť stále ještě nevím, jak to všechno dopadne a poslední díl je i přes veselé předpovědi Mayů evidentně v nedohlednu.... Nebo se na něj vykrkám a zprzním další nekonečnost - Krause. Buďme upřímní - před lety vevanul tento notorický nedouk i všeuměl v jednom do televizních kanálů jako čerstvé větry. A radost byla veliká, neb kdejaká sereblita či volený zástupce lidu koktal v jeho přítomnosti jako panna před Rosenbergem. Ovšem, jak ráčil sepsat Segrestor, všeho moc je na hovno. Kraus se už mezi smetánkou zaháčkoval, spíše než aby deptal, popichuje, leckdy zajímavého hosta vyčerpá pouze nekonečným dotazováním na osobní život (je jedno koho a na jaké konkrétno, cílem je pouze demonstrovat verbální a intelektuální převahu moderátora), sežrat to dává pouze nešťastným a nezajímavým exotům z lidu. Prozatím tedy za nostalgické dvě, ovšem časem sundám, pokud urychleně nevyrazí protekční nemehlo Davídka. Ten kokot tam zprznil již tolik krásných písní, že by zasloužil provaz. A před vyvrcholením exekuce přidušovat po týdny, ideálně za přítomnosti nadšeného publika. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* od prvopočátku jsem měl s tímto pořadem problém, ale objevily se občas rozhovory, které měly trošku smysl. Ta doba je už dávno pryč a urážlivý humor Jana Krauze je mi na hony vzdálený. Sdílím plně názor uživatele "nascendi", takže i ta jedna hvězdička je možná až moc. Ale evidentně show patří stále k těm oblíbeným, což vypovídá dost i o současné společnosti. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: X /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama