Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Krysap odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsem výjimečně přes den doma, pokaždý se mi nechtěně podaří přepnout na tento skvost.. Mám pocit, že tenhle pořad snižuje IQ v průměru o 1 bod za jeden viděný díl, takže radši hned přepínám - přece jenom jsem od přírody moc nepobrala, tak bych o to málo nerada přišla.. Moje kamarádky se bojí, že se z nich na mateřský stanou pipky, a proto jim radím - nekoukej se na Sama doma a nelez na bejbynet. Pak se to dá ustát. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Být sama doma a nějakým nepochopitelným způsobem nemít na práci či k zábavě nic lepšího, než si zapnout telečum, tak tenhle pořad by byl poslední možnou volbou... Ne, žádná volba, prostě si nedokážu představit ani v nejhorších, nejnudnějších nočních můrách, že na tohle dobrovolně tlemím! To bych šla radši vlastnoručně sesbírat z celého bytu všechny psí, kočičí i vlastní chlupy, pečlivě umýt hajzl, roztřídit zrnka strouhanky podle velikosti, případně z nich znovu seskládat rohlík. "Sama doma" je asi pro úplně jiné ženy, co jsou samy doma... nebo nejsem žena, ale učebnice biologie ze 7. třídy se snad nemýlí?! Mám hodnotit, když jsem z toho (nedíky příbuzenstvu) viděla stěží pár minut, které mě minuly jak mýdlo bezdomovce? Pro mě jedno nezáživné, zbytečné NIC. ()

Reklama

reditelka 

všechny recenze uživatele

Já bych tenhle pořad úplně nezavrhovala. Soustředěně se na to sice dívat nedá, ale jako kulisa při vaření nebo žehlení to docela ujde. Nemusíte u toho totiž přemýšlet a ještě se dozvíte, jak nejlépe vyléčit opruzeniny dětí nebo kvasinkovou infekci. Za tohle si tu jednu hvězdičku určitě zaslouží. Jen pozor, ať nedopadnete jako ta "sama doma" z České sody. ()

annifrith 

všechny recenze uživatele

Co maj mamky na MD dělat? Kromě každodenního kolotoče, můžou chodit někam do mateřskýho centra. Ale tohle není jen pro maminy. Někdy to skouknu a docela mě to baví. Jindy jdu radši na zahrádku vyplet pažitku nebo ošetřuju podlahovou krytinu. Mimochodem, nevím, kterej...vymyslel termín mateřská dovolená. Byla jsem na ni čtyřikrát, ale do dovolený to mělo daleko. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama