Reklama

Reklama

Runaways

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2019), 29 h 9 min (Minutáž: 42–60 min)

Předloha:

Brian K. Vaughan (komiks)

Hrají:

Virginia Gardner, Lyrica Okano, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Kevin Weisman, Brittany Ishibashi, Rhenzy Feliz, Allegra Acosta, Ryan Sands, Annie Wersching (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Seriál z dílny komiksové společnosti Marvel vypráví příběh o skupině mladých superhrdinů. Samotný příběh začíná, když šest teenagerů zjistí, že jsou jejich rodiče padouši. Poté se společně snaží odčinit zločiny rodičů a zároveň odkrýt tajemství svého původu. Kromě rodičů se totiž musí vypořádat i se svými záhadnými schopnostmi. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (11)

Runaways (2017) 

Konečně mám shlédnuto a mohu hodnotit jako celek. Čili hodně pozitivně. Celou dobu si říkáte, že víte co a jak a potom vám nevadí, když vám dojde, že to je jinak. Doporučuji shlédnout v "netflix style", potom si to užijete. A snáze odpustíte scénáři i to teen drama kolem. Ale na druhou stranu. Tohle je teprve začátek. ()

Reunion (2017) (S01E01) 

Nerada hodnotím piloty, protože buď to vyjde a jde se na další další, který stejnou mírou nadchne nebo v horší variantě zklame. Nebo to pilotem končí. V tomhle případě slušně rozjetý příběh, kde pilot obsahuje dost, aby bylo lehce naznačeno s tím, že se příběh zatím dost dobře rozjíždí. Plus skvělé obsazení rodičů. Nemohu srovnávat s předlohou, když u nás nevyšla, ale pokud se jí drží, tak děj do budoucna zklamat nemůže (Vaughan). ()

Rewind (2017) (S01E02) 

Pilot z pohledu druhé strany, plus spousta dalších otázek. Doporučuji vidět první a druhý díl za sebou. Jsem zvědavá na třetí, když bylo vysíláno najednou. ()

Destiny (2017) (S01E03) 

Ve třetím díle se toho stalo hodně, ale podstatné věci až na konci. Ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

Fifteen (2017) (S01E04) 

Jeden by nevěřil, co jde do jednoho dílu narvat. Takže, spousta informací, který to zamotají ještě víc a šokující konec. Jestli se každý díl bude držet téhle šablony, nebude mi to vůbec vadit. ()

Kingdom (2017) (S01E05) 

Takže už víme, kdo co všechno umí. Zároveň bych díl označila jako hodně přelomový. Chcete dostat svoje rodiče, ale zároveň se s nimi začínáte sbližovat. Jsem zvědavá jestli postupně všichni a jak to dál ovlivní děj. A třeba se konečně dozvíme, co má zombík v plánu... ()

Metamorphosis (2017) (S01E06) 

Tak tohle se hodně povedlo. Stále se zvyšující kvalitu dílů už beru jako samozřejmost. A zase trochu toho rodinného sbližování, aby děcka byla ještě víc zmatená. Super. ()

Refraction (2017) (S01E07) 

Hezky se nám to začíná rozpadat. Jak na straně staříků, tak na straně mlaďasů. Jen tak dál. ()

Tsunami (2018) (S01E08) 

Mega epic tsunami... ()

Doomsday (2018) (S01E09) 

Pokud jsem právě neviděla nejlepší práci dvojitýho agenta v historii televizního průmyslu, ztrácím iluze o dobru a zlu. Finále bude dechberoucí. ()

Hostile (2018) (S01E10) 

Dobře, zase tak dechberoucí to nebylo, přesto zase dávám pět. Chtělo to pořádnej clifhanger na posledních pět minut. Místo toho to bylo tak nějak roztažený na celý díl, ale špatný to nebylo. Alespoň konečně využili ten nápad s pojmenováním týmu...vzhledem k situaci. ()

Související novinky

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

Najdou Daredevil a spol. nový domov?

13.02.2019

Nemusíte být zrovna fanoušky, aby se k vám dostala zpráva, že tři z pěti Marvel/Netflix seriálů jsou mrtvé. Situace okolo Daredevila a zbytku Defenders se vehementně řeší už dlouhé měsíce, a přestože… (více)

Reklama

Reklama