Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

srolyma 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, naivní, dětinské, ale je to přeci komiks, takhle to má být. Ani ta židokráska mi nevadila, podle mě hrála přesně to, co se po ní chtělo a koukat se na ni dalo, ne že ne. A to období První války k tomu sedlo výborně, se vší tou špínou, výbuchy, zmatkem a urvanýma nohama. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Tak jestli mezi nima proběhl sex?...Vždyť je to jasné, podívejte se na plakát, a přivřete trochu voči ..Myslím, že je to jasné, že wonder woman porodí malého wonder "mena" !! ()

diccon odpad!

všechny recenze uživatele

Moderni opusy z Holywoodu znacne usnadnujou recenzentum praci - u 90% z nich lze totiz napsat velice vystiznou recenzi par slovy. V pripade WW by takova vycerpavajici recenze vypadala napr. nasledovne:"Preplacany, nelogicky, blby". Coz se da v pripade nadbytku casu rozvest jako:"Dalsi hrebik do rakve debilniho DC universa, coz je dobre, muhehe. Gal Gadot je sice kocka, ale jedinej dojem z filmu po par mesicich je, ze jedna wonderbra na dvouhodinovej scenar nestaci. Zvlast, kdyz se z ni nedmou nadra, ale stupidni politicky korektni propaganda. Ja porad cekam, kdy nam americti soudruzi nabidnou neco normalniho, kde nam tu svou vizi noveho lepsiho sveta nebudou furt cpat do hlavy. Jediny, v cem ma film pravdu, je, ze na Nemce je potreba davat si bacha." ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejhorší DC. Sice se mi líbil začátek se Stevem a Amazonkami, ale čím dál to šlo, tím více to bylo překombinované, bylo tam i spoustu chyb z hlediska vizuálních efektů, ale aspoň že závěr neosladili. 60% ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi znalce komiksů, ale tenhle koktejl akčního, válečného a fantasy filmu mi chutnal převelice a klidně si ho někdy dám zase. Představitelé hlavních hrdinů Gal Gadot a Chris Pine nejsou zrovna mými šálky kávy, ale rychle se dá na ně zvyknout a sympatizovat s nimi. Gal Gadot není úplně můj typ, ale hezky se na ní kouká (stejně tak i na Robin Wright a Connie Nielsen). S Chrisem mám v každém filmu (namátkou Šofér, nebo Jack Ryan: V utajení) vždycky problém... Nějak mi ten chlap prostě nesedí. V tomto případě jsem si, díky podmanivé atmosféře, krásnému vizuálu a stylizaci a neskutečnému tahu na branku, zvykl hodně rychle. I více než dvouhodinová stopáž uteče rychlostí blesku a nuda nemá šanci a na konci jsem pocítil lehké zklamání, že už je konec. Sondtrack je perfektní, koresponduje s dějem a vyzdvihuje už tak skvělou atmosféru o další levely výše. Mě se prostě ta pohádka o souboji dobra a zla v kulisách 1. světové války moc líbila. Co naplat, plná palba. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Někdy si říkáte, že určití herci byli pro určité role prostě stvoření. Takový pocit mám z Gal Gadot v podobě Wonder Woman. Je zkrátka perfektní, úžasná a skvělá. Origin story dobře natočený, Chris Pine jako milostný románek velmi fajn, je to taky sympaťák. Akční slow motion scény nijak nepřekáží a vypadají super. Hudební doprovod je taky výborný. Všechno tady funguje a navzdory né moc záživnému záporákovy s čím DC filmy váznou je to zkrátka fajn podívaná. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman je pre mňa najlepším filmom celej série DCEU. Je v nej správne zmixovaný príbeh s dobre doplnenými ingredianciami, ktoré sú navyše vo vhodnom pomere. Je v ňom kúsok zábavy, zaradenie do minulosti do obdobia vojny (v tomto je asi WW výnimočná) sa mi tiež páčilo (originálne), fantasy tak akurát, akcia v pohode a čo je dôležité, nie je to prehnané s "nereálnosťami". Je to pravdepodobne zásluha ženskej réžie, čo je v tomto prípade pre mňa plusom. Wonder Woman je spomedzi ostatných DC najviac uveriteľná. Akurát záver mi príliš nesadol. Navyše, Gal Gadot bol super výber. ()

PTomA 

všechny recenze uživatele

Nevkusný digibordel, který mi svými počítačovými efekty znepříjemníl klidné spaní. Příběh nezaujme, ale Gal Gadot a Chris Pine bavili. 4/10 ()

Dejff_2004 

všechny recenze uživatele

Ženská superhrdinka v samostatném povedeném filmu tu ještě nebyla. A je dobře, že se to podařilo právě ve stáji DC comics, který utrpěl po předchozích filmech několik posměšných urážek. Wonder Woman má slušně našlápnuto. 70 % ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Plánoval jsem dát čtyři hvězdy, ale ještě jsem si nechal nějakou rezervu na závěr, a právě ten se vůbec nepovedl. Jak twist s Aresem, tak finální souboj, který byl tak trošku předigitalizovaný. Se Stevem se ono vyústění dalo očekávat a musím přiznat, že i v tomhle mi film připomínal Kapitána Ameriku (a to se ještě jmenuje Steve, kurva!). Celkově je WW v pohodě, ale jednou stačí. ()

Lina 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro dospělé a náctileté. Diana, dcera královny Amazonek, je krásná a schopnostmi se hodně podobá Supermanovi. Proto spolu ti dva v komiksové předloze dokonce měli vztah ;-). První díl WW si z Dianiných dobrodružství vybral její začátky mezi lidmi poté, co se rozhodla opustit svůj domov na ostrově ukrytém před civilizací. Odchází, aby zachránila svět před válkou. S tím souvisí romantická linka se Stevem Trevorem, v komiksech mnohem víc rozvedená. Co se týče obsazení, pár lidí už to tu dost přesně vystihlo (on hraje a ona je krásná). Nečekejte moc velké prolínání s realitou ani složitější psychologii postav, nicméně v rámci žánru jde o pěkné zpracování, na které se příjemně dívá, pokud nemáte úplně jiný vkus. ()

Antikas 

všechny recenze uživatele

Viděno v IMAXu 3D. Pocitově o hodinu kratší, než je stopáž. Výborné jsou pasáže, kdy film zpomalí a postavy v klidu konverzují. Jen aby po chvíli pokračovala nějaká ta řežba. Chemie mezi Gadot a Pinem je vůbec jedna z nejlepších v komiksovkách. Akční scény na opravdu vynikající úrovni a to včetně finále. Moc nechápu kritiky této části, jak byste chtěli natočit souboj dvou polobohů bez toho, aby po sobě občas hodili něco většího. Když prostě tu sílu mají, bylo by divné, kdyby nevyužili prostor okolo sebe. Kdo má rád komiksy, neváhejte, je to lepší film než cokoliv od Marvelu za poslední tři roky. A rozhodně to nevypadá barevně jako Marvel, naštěstí si pořád drží svoji vážnější tvář, ořes občasný vtípek (Diana v sukni s mečem a štítem rulez :). ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Spokojnosť. Nato o aký film ide, je tam prekvapivo menej akcie, než som čakal. No keď prvý raz zaznie jej zvučka, nemčúri len tak lietajú vzduchom. Gal je prirodzená, choreografia parádna. Páčilo sa mi, ako naivná Diana spoznávala ,,moderný ,, svet a jej reakcie k tomu. Strašne zlatá a šukatelná bola . Trocha tam bola prestrelená stopáž, ale nenudil som sa. Hlavé, že tam nezaznela Marta ♥ Jebať Martu ! ()

Wolftalon 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, které nakonec ze všech nejvíc potahal Chris Pine, o kterém si teď už upřímně myslím, že je lepší herec, než Gadot. Ta totiž v některých scénách z Themysciry působila opravdu dost prkenně - což mě mrzelo, protože jinak se na ni hezky kouká. To, a v některých momentech celkem zbytečné slow-mo doprovázené ne zas tak ohromujícím CGI jsou asi jediné výtky, které bych měl. Hudba je správně epická, jak jsme u DC zvyklí, a scénář pro tentokrát střídmý, vyrovnaný a bez zbytečných kliček. Žádné divné nesedící scény, jako tomu bylo občas v BvS a zejména v Suicide Squadu. Méně je prostě někdy více. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

No... Žádný velký nadšení.. Bohužel z přílišné snahy DC vytvořit něco epického se opět vyklubal spíš komiksový průměr. A k tomu značně natahovaný. Přitom začátek na ostrově amazonek je přinejmenším zajímavý a hlavně vizuálně nádherný... ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Za mňa príjemne prekvapenie. Wonder Woman môžeme v skratke nazvať lepším a kompaktnejším Man of Steel. Veľmi podarený origin postavy, svižne odsypávajúci a konzistentný príbeh, ktorý zaujme a udrží pozornosť. Povedzme si úprimne, žiadnych extra hereckých výkonov sa od Gal Gadot nedočkáme, ale je sexi, sympatická a má potrebnú charizmu. Temnejšie poňatie ustúpilo humoru, a aj keď sa mi tá temnota a serióznosť na predchádzajúcich filmoch páčila (nie Warner Bros. toto nieje problém vašich filmov), musím uznať že vtipné scény a vsuvky fungujú a pobavia. Sledovať naivitu Diany v Londýne a jej zvykanie na svet ľudí je rozkošné a zábavné zároveň. Hudobné motívy sú skvelé a bojové scény vďaka nim dostávajú väčší šmrnc. Škoda len, že tie súboje následné zabíjajú príšerné efekty. Snyder to občas dosť prestrelil, ale čo sa týka kvality spracovania, tú mu nikto nemohol uprieť. To bohužial nieje tento prípad, Patty Jenkins si jednoducho túto čast neustrážila. Aj napriek tomu ide zatiaľ o najlepší DC film, i keď len preto, že ostatné nenaplnili svoj potenciál, zatiaľ čo Wonder Woman žmýka čo môže, aby sa divákom zapáčila. ()

toso7777 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne natocena komiksovka. Petty Jenkins sa po vynikajucom Monstru vrlha na velko hollywoodsky film a vyslo jej to ! Postava Wonder Women je skvelo zahrana Gal Gadot, a je vidno ze jej uloha neskutocne pasuje. Na plnu palbu to sice nie je ale aj tak sa nato velmi dobre pozeralo. Dc opatovne siahol po humore, ktore posobi nenutene a celkom do filmu zapada. Urcite musim pochvalit hlavnu dvojicu ktora si neskutocne sadla. ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama