Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Na seriálovém kanálu Nova 2 už pár let běží stále dokola i tento zábavný sitcom a vyhnout se mu nedá, takže jsem i nějaký ten díl viděl. Fanoušků má dost, tak nemá cenu extra kritizovat a prostě to není můj šálek kávy. Styl humoru je ujetý stejně jako jednotlivé postavičky. V poslední době se mu úmyslně vyhýbám, takže ani ukázky mě neberou. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Strašně super. Kočandy si to v tomhle seriálu, který se nebere ani za mák vážně, prostě dávají. Totální hovado Max a slečinka Caroline jsem dvojice k pohledání. K tomu pečou koláčky a na zahradě mají koně. Šéfa jim dělá metrový asiat a jedna z nich chodí s týpkem, který bydlí v popelnici. No neber to. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Začneme tím, že Caroline je k*nda! Občas mi přijde, že se na to dívám jen kvůli ní. Dobrá, občas je to vtipné, vyplnilo mi to chvilky učení se na zkoušky a zpříjemnilo několik obědů o samotě, ale na žánrové top to rozhodně nemá. Řeší se zde zajímavé věci, jsem si jistý, že nám uchází spousta vtípků na americké témata, už zmiňování osobností, které průměrný český divák nezná, tomu nasvědčuje. Občas mi vadí, že s Caroline dělají příliš velkou trubku a v některých situacích zase dokazuje velké IQ, Z Max zas dělají zbytečně moc arogantní osobu, Deke mi k ní vůbec nesedí. Každopádně nejhorší postavou je Stiflerova máma! V Prcičkách je super, ale tady ty její kecy nesnáším a nejradši bych to při scénách s ní vypnul. To pískání z obecenstva v každém dílu, když se poprvé objeví, nechápu. Její šatník taky hrůza! Hned za ní Han, neustálé omílání vtípků na jeho výšku a panictví mě už fakt nebaví. Nejlepší postavou je rozhodně Earl a pak určitě Oleg, jejich humor je super. V celkovém důsledku je to prima seriál, který umí pobavit, ale i doslova nasrat. Nechal bych to na průměru, ale za Caroline ten bodík přidám. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (99)

  • S výjimkou pilotního dílu začínají všechny názvy epizod slovem "And ...". (alyne)

Reklama

Reklama