Reklama

Reklama

Fosterovi

(seriál)
  • USA The Fosters
USA, (2013–2018), 73 h 40 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Teri Polo, Sherri Saum, David Lambert, Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Danny Nucci, Noah Centineo, Alexandra Barreto, Jake T. Austin, Amanda Leighton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(104)

Fosterovi je hodinové drama o multietnickém rodinném mixu, ve kterém dvě matky vychovávají své biologické a adoptované dospívající děti. Stef Adams Foster, policistka, a její manželka Lena Adams Foster, zástupkyně ředitele školy, vybudovali rodinu se Stefiným biologickým synem z předchozího manželství Brandonem a jejich adoptivními dvojčaty Marianou a Jesusem. Nedávno se rodina rozrostla o nově adoptovaného syna Jude a jeho sestru Callie, která také usiluje o adopci navzdory překážkám způsobeným její rodinnou historií. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Tomyfrok k tomuto seriálu (1)

Fosterovi (2013) 

Jedno ze škatulky toho lepšího, co léto 2013 nabídlo. Rodinné drama o lesbickém páru a hromadě dětí, ať už vlastních, adoptivních či pouze v opatrovnictví. Hned pilot mě upoutal otevřeností, srozumitelnými rodinnými hodnotami a do jisté míry inovativním příběhem znázorňujícím prostředí dnes již nepřekvapivé, nicméně stále docela neznámé a pro některé třeba vzbuzující roztodivné emoce. Deset čtyřicetiminutových epizod první série je co do délky tak akorát a v případě děštivého víkendu jde krásně zvládnout v jednom zátahu. Některé části příběhu možná působí trochu nevěrohodně, nicméně není to problém hereckého obsazení, protože tady se strefili tvůrci do černého, ale spíše občasným tlačením na pilu ze strany scénáristů. Už jen námět sám o sobě nabízí mnoho předpokládaných příběhových linií, o překvapivý vývoj však nouze není. Přestože se nepovažuji za úplnou cílovku, The Fosters mě zaujali a druhou sérii určitě na začátku příštího roku s očekáváním načnu, protože je fajn občas vypnout, nenechat se vysávat emocemi a sledovat, jak se v tom plácají ostatní. (70 %) ()

Reklama

Reklama