Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 44
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele veru_needy k tomuto seriálu (1)

Máma (2013) 

Tak tenhle sitcom mě nikdy nepřestává bavit. Když jsem na něj poprvé narazila, nečekala jsem, že mě až natolik pohltí. Anna Faris a Allison Janney jsou prostě ta nejlepší kombinace, která kdy mohla vzniknout. Občas nevím kdo z nich je vtipnější, ale rozhodně vím že sarkastická, občas nezodpovědná a věčně podrážděná Bonnie je člověk, s kterým bych se chtěla znát osobně. Christy je zase naopak ta zodpovědnější, ulítlejší, milující a tak trochu naivní. Lépe už se to spojit ani nemohlo. U sitcomů jako je zrovna tenhle si občas říkám, jak je vůbec možné perlit v každé minutě a ještě při tom zůstat originální. Humor je zde na jedničku. Za mě 100%. Tohle je prostě jeden z nejlepších sitcomů, který kdy kdo mohl vymyslet (teda aspoň pro mě). ()

Reklama

Reklama