Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 64
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 64

Recenze (101)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. První série se mi líbila, to bych řekl, že byly lepší 3*. Ovšem poté to nabralo sestupnou tendenci a druhou sérii jsem ani nedokoukal a vypustil to ze svého večerního programu. Vtipy se stále dokola opakovaly, takže už nebyly moc vtipné, spíše otravné, témata a hlavní protagonisté mi začaly lézt na nervy svým chováním a celkově to ztratilo tu vtipnost a lehkost první série. Howgh! ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Série 1 - průměr *** // Série 2 - Ep1-Ep7, Ep19 a Ep22 za *****, ostatní epizody se pohybují zase v (tentokrát lepším) průměru. // Série 3 - Tak a tady je jasně vidět změna stylu, určité postavy jdou do pozadí a naopak a je to jen dobře, většina dílů vážně hodně baví. // Série 4 - A je to tady, směju se od začátku do konce, každej díl něčím pobaví a já jsem spokojen. // Škoda té nepovedené první série, díky níž je tady Máma v tak žalostných procentech, zaslouží si fakt víc. ()

Reklama

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

No... když si vezmeme sitcomy celkově od těch kultovních po ty, které se teprve kulty stanou a připočítáme... ... ne, to je jedno, prostě TOHLE by byla sračka v každý době a AŽ budu chtít podobnou přehršli klišé hovadin... ne, to nebudu chtít nikdy. Jako podcast ke psaní to celkem ujde. Člověka to nutí něco dělat a nesoustředit se na ty hromady srrraček. Ale snašší je přepnout program. ODPAD. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Chápu, že tenhle sitcom se nezavděčí každému, ač já jeho příběh považuju za vcelku originální. Na škodu je tady hlavně postava dcery Violet, která je tam čtyři série na přes hubu a humor často dost skřípe. Nicméně od chvíle, kdy jdou děti do ústupu a postupem času vymizí ze seriálu úplně, to začne nabírat na obrátkách a čím víc přibývá postav, tím kvalitnější je humor. Někdy jsem se fakt divila, jak jsem se řezala smíchy. Sice to kvalitou asi nikdy nedosáhne třeba na 2 socky, ale já tomu chci dát lepší hodnocení, protože jsem tomu dala šanci a většinou dostala slušný komediální zážitek. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že za seriálem stojí Chuck Lorre je to docela bída.Všechny ty nucené "vtípky" podporované smíchem publika mě nedonutily se ani pousmát,,natož zasmát.Anna Faris není zrovna z těch která by sama utáhla celý sitcom a tady jsem měl po 30 vteřinách tendenci vypnout.V záplavě ostatních,lepších seriálů je tohle ztráta času...30% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama