Reklama

Reklama

Iron Fist

(seriál)
  • USA Marvel's Iron Fist
Trailer 1
USA, (2017–2018), 20 h 52 min (Minutáž: 49–62 min)

Tvůrci:

Scott Buck

Předloha:

Gil Kane (komiks)

Hrají:

Finn Jones, Jessica Henwick, Jessica Stroup, Tom Pelphrey, David Wenham, Rosario Dawson, Wai Ching Ho, Ramon Rodriguez, Sacha Dhawan, Barrett Doss (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

15 let od údajného úmrtí se Danny Rand znova objeví. Teď má ale sílu Železné pěsti a chce získat zpátky svoji minulost a naplnit svůj osud. (Netflix)

Recenze uživatele MERKATtv k tomuto seriálu (7)

Iron Fist (2017) 

Kde začať... Tento seriál bol všade opisovaný ako najhorší seriál aký kedy vznikol, kľudne ho skipnite, je to strata času a tak ďalej proste ľudia tento seriál nenávidia. Zapol som to. Pozrel som to. Užil som si to. Po šiestu epizódu je to fajn seriál s veľmi dobrou zápletkou. Od šiestej epizódy to začne mať zbytočne zložitý dej, zbytočné zvraty a celé vám to dáva taký pocit, že nevedeli ako vyplniť 13 epizód. Seriál mohol byť kľudne kratší a vykašľať sa na celú linku s ()

Season 1 (2017) (S01) 

Kde začať... Tento seriál bol všade opisovaný ako najhorší seriál aký kedy vznikol, kľudne ho skipnite, je to strata času a tak ďalej proste ľudia tento seriál nenávidia. Zapol som to. Pozrel som to. Užil som si to. Po šiestu epizódu je to fajn seriál s veľmi dobrou zápletkou. Od šiestej epizódy to začne mať zbytočne zložitý dej, zbytočné zvraty začnú sa tam objavovať plot holes a celé vám to dáva taký pocit, že nevedeli ako vyplniť 13 epizód. Seriál mohol byť kľudne kratší a vykašľať sa na celú linku s Bakutom. Iron Fist tú svoju Iron Fist vôbec nepoužíva. Kebyže ju používa častejšie tak polovica problémov by sa nestala. Naozaj tento seriál by bol oveľa lepší kebyže je kratší. Taktiež hudba mi niekedy prišla úplne odveci. V jednej z posledných epizód sa dve postavy myslím, že Coleen a Bakuto rozprávali a hrala do toho úplne akčná hudba. Iba sa rozprávali a tam je hudba ako keby sa tam Godzilla a King Kong mlátili. To je ale inak zo zlých vecí tak všetko. Tých pozitívnych je menej. Postavy sú fajn a veľa z nich som naozaj nenávidel takže herci odviedli asi dobrú prácu. Finn Jones ako Iron Fist je úplne v pohode a zase nechápem prečo ho niekto chce recastovať. Príbeh ma zo začiatku fakt bavil a pozrel som si nejak 7 epizód za deň čo je u mňa nezvyk. Preto mi bolo ľúto že odtiaľ má to vôbec nebavilo. Asi to je tým že tam chýbala väčšia záporná postava ale čo už. Seriál ma ale ako celok bavil a stále si myslím, že takýto seriál je oveľa lepší experiment ako Ms. Marvel čo zachvíľu výjde. Vidno že sa aspoň trochu snažili. Ale zase mohli ísť do extrému a spraviť z toho čínsky akčný seriál na štýl Jackie Chana. Proste over the top akciu ako bol Luke Cage šialený blaxploitation film tak toto mohla byť akčná blbosť s dobrým príbehom. Ale je to to čo to je. Úprimne to je na úplne istej úrovni ako Jessica Jones a Daredevil s Luke Cageom stále vedú. ()

Požehnání praskajících kostí (2017) (S01E08) 

Ako tu už mnohí napísali tak toto je prvá epizóda ktorá má naozaj veľké plot holes. Danny mohol niekoľko krát použiť oceľovú päsť ale nespravil to. Dôvod prečo to nemôže používať hocikedy poriadne nevysvetlili takže potom súboje ako s tým ožranom v tejto epizóde pôsobia veľmi trápne a nútene. Taktiež som rád, že tu je Claire lebo aspoň sa cítim, že to je nejak prepojené ale pre dej je úplne zbytočná a vôbec nemusela ísť s nimi. Madam Gao zrazu nemá schopnosti, fakt táto epizóda sa začína strácať v príbehu a dúfam, že to bude lepšie lebo doteraz to predčilo moje očakávania. ()

Černý tygr krade srdce (2017) (S01E10) 

Počas tejto epizódy som zaspal. Celý čas sa tam iba rozprávali a rozprávali a rozprávali a rozprávali. Dofrasa 1. polovica seriálu bola skvelí vyvážená s akciou, dialógmi, komédiou, vážnymi scénami. Toto je čo? Na konci bol aspoň nejaký fight ale prečo? Zbytočne robia príbeh seriálu moc zložitý. Nestačí tam mať Hand? To ho musia ešte rozdeľovať na dve časti? Plus Harold má odrazu nejaký Joker arc aspoň tí herci sú zaujímavý... ()

Zaveď koně zpět do stáje (2017) (S01E11) 

Začína to byť zbytočne moc zložité, hudba sa do scén absolútne nehodí, scény sú brutálne naťahované... Ja neviem. Seriál ma brutálne bavil na začiatku ale od polovice to je hrozne nudné. To zmenili režiséra/scenáristu? Alebo prečo to je odrazu úplne o ničom? ()

Zastav velkého šéfa (2017) (S01E12) 

Lebo jeden twist villain nestačí... Nechápem. Fakt nechápem načo im tam sú traja čávovia ktorý sú odrazu zlí. Aspoň pár záberov bolo fajn a celá časť vo vile bola super inak nič moc. ()

Drak si hraje s ohněm (2017) (S01E13) 

Finále bolo fajn. Lepšie sa asi príbeh ktorý dokázali v posledných epizódach asi nedal zakončiť. Škoda, že na úplný koniec dali cliffhanger ale chápem, tease na Defenders. Stále si myslím, že hudba sa polovicu času do scén nehodí a twist villain zápletka je fakt zlá ale čo už. Je to fajn, stále lepšie ako finále Wanda Vision. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Matrix našel nového Nea

Matrix našel nového Nea

17.10.2019

Pokračování Matrixu konečně našlo svého hlavního představitele. Tím nebude ani navrátivší Keanu Reeves, ani nedávno oznámený Yahya Abdul-Mateen (byť na oba podle všeho čekají důležité role). Čtvrtý… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Reklama

Reklama