Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (819)

sepp 

všechny recenze uživatele

Jako má to určitý šmrnc, je to místama cool. Ale taky je to místama hrozně utahané a v půlce filmu jsem si už opravdu upřímně přál, ať to skončí. Pak se to zase trochu nakoplo postavou Harley, ale poslední půlhodina to zase dokonale pohřbila... Ne, prostě ne, prostě DC neumí točit zajímavé filmy, které by oslovily víceméně všechny, ne jen mileniály, a hlavně které by aspoň tak nenudily... Chtěl jsem dát 2*, ale něco mi říká, že to by bylo nespravedlivé. Víc než průměr to ale rozhodně není... P.S.: Druhá dobrá postava je ještě Peacemaker, konečně Cena "zazářil" v roli, která mu padne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nu, tak to je něco zcela jiného, než minulý Sebevražedný oddíl! J. Gunn má koule a nebojí se je ukázat. Tedy, začátek byl jak vylodění v Normandii....ještě, že o kus dál se odehrávalo něco zcela jiného. Pěkná jízda, kde se nejde pro mrtvolu a vědro krve daleko. Zabíjení snad nebylo nikdy tak zábavné jako s Harley Quinn! A Amanda v podání Violy Davisové byla snad drsnější než celý oddíl, páč na otázku, zda by nechala tu holku fakt zabít, odpoví, že tázající zdaleka netuší, čeho všeho je schopná. A pak ta hvězdice! Mix Evoluce, Krotitelů duchů a Godzilly byl zábavný. Skvělá kamera a parádní muzika...uff...to retro...! Za mne rozhodně spokojenost. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Člověk slyší, že James Gunn natočil Suicide Squad, nějak si ji představí, pak jde do kina a zjistí, že ten film je naprosto přesně takový, jak si ho představoval. Určitě to musí být pro někoho velmi konejšivý a uklidňující pocit - že nějaký kus světa nám dá přesně to, co jsme čekali, nehrozí v něm žádné riziko překvapení a člověk není nikdy zasažen něčím, co by ho nějak přesahovalo a čemu by nestačil. Já mám rád, když jsou filmy nějak zajímavé - to je samozřejmě problém. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nikto v súčasnom Hollywoode nevie robiť tímovky ako James Gunn. On dokáže vdýchnuť hĺbku aj tak bizarným postavám ako Rat Catcher 2 či Polka Dot Man. Nehovoriac o tom, koľko je tu postáv. James Gunn vie aj z malého camea vytlačiť maximum (viď. napr. Weasel). Príbeh je parádnou variáciou na vojnové filmy zo sedemdesiatych rokov (navyše je osviežený fantastickým nelineárnym vyrozprávaním) a popri hlavnej línii sa mu úspešne darí budovať niekoľko vedľajších, v ktorých sa venuje jednotlivým postavám. Najlepší film z nového DC univerza. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to uplne ine ako jednotka, ale neprislo mi to az o tolko lepsie ako naposledy. R- kove brutalitky aj fuckovanie mi uplne nestacia. Hlavny problem vidim v tom, ze team nie je tak chytlavy ako naposledy (Will Smith strasne chyba, Margott je malo) a epicky velkofilm si predstavujem inak ako dzunglu a bulharske VOD kulisy (strasne mi to pripominalo prve expendables bez nostalgie). Ale inak velmi slusny blockbuster. Je tam hromada roztomilych napadov, dve naozaj vynikajuce sceny (utek Harley a nastup na zaverecny battle) a ta podvratnost sa ceni. Gunn to vsak opat nezvlada dat do strhujuceho tvaru. Chodte na to, je to ine ako tradicna blockbustrova produkcia, ale bacha na hype. 7/10 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (43)

  • King Shark (v pôvodnom znení Sylvester Stallone) stále dostáva stovky výstrelov, ale žiadna strela mu neprebodla kožu. Takže pre misiu by bolo nemožné implantovať mu vybuchujúci čip do hlavy. (Dajman)
  • Natáčení započalo 20. září 2019 v ateliérech Pinewood Studios ve městě Atlanta ve státě Georgia a skončilo 28. února roku 2020. Štáb rovněž natáčel v americké Gruzii a v Panamě. (fiLLthe3DD)
  • Ve vězení má cameo hned několik záporáků z DC komiksů, jako např. Kaleidoscope (Natalia Safran), Calendar Man (Sean Gunn) či Double Down (Jared Leland Gore). (NiWi)

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama