Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze uživatele kukentipla k tomuto seriálu (1)

Doktorka Quinnová (1993) 

O čem to je? Doktorka Quinnová přijíždí s bandou svých zabedněných parchantů do zapadlého městečka, šířit dobro, lásku, pochopení a z duších nových spoluobčanů vymýtit rasistické předsudky k rudým bratrům. K tomu jí pamáhá místní lesní muž a jeho věrný čokl.....Co já NATO? Chujovina intergalitických rozměrů. Seriál černobílejší než šachovnice pohledem barvoslepého. Vemto tento seriál, znásilněte, roztrhejte, pomočte, zapalta, přidejte realitu, sex, utrpení, brutalitu, sprostou mluvu, sympatické postavy jenž hrají výborní herci, do detailu vypilovaný příběh a litry whisky. Gratuluji právě sledujete geniálí opus HBO Deadwood. Tady se zlato neodevzdá pro vybudování syrotčince, tady se kvůli zlatu dělají syrotci. ()

Reklama

Reklama