Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

pleva 

všechny recenze uživatele

Nezapomenu na díl, kdy jsem se učil na zkoušku a režisér donutil v dílu o vaginálních mykózách, plavkách na léto a stavu čistoty našich rybníků vlézt dvě modelky v předváděných plavkách do dětského bazénku s kachničkou a za nimi seděli Michael Vít a slepice moderující tento pořad a tlachali o čistotě rybníků. Modelky v bazénku o průměru asi 160cm si posílaly kachničku, protože nevěděly co dělat a já si myslel, že tohle by nedali ani Monty Pythoni :-) PS: Slepice se týkají jen těch paní, co tam pindají a nepoužívám to jako běžné oslovení pro něžné pohlaví. Když vezmu v úvahu, že půlka dílů co jsem viděl (asi 10-15) se věnovala vagině, výtokům, mykózám, prekancerózám, pak je něco na světě divně a kdybych byl ufon a nevěděl nic o tom, jak to je, byl bych asi homosexuální ufon Uffff ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je vážně pakárna pořad, kdykoliv ho zcela náhodně vidím, tak se vždy pomalu ale zaručeně osypu, opravdu jsem na něj alergickej, jak na jeho lemplácky znějící znělku, tak i třeba na jeho moderátorky (čtyři odpočaté, věčně usmívající se ženské, nebo snad někdy i dokonce víc, vyprávějící si své názory, jakoby to nešlo jen ve dvou)..Škoda vyhozených peněz..Zajímalo by mě kdo se nato může dívat, asi jen ženské které nemají zrovna co dělat, znuděné paničky-které přitom relaxují možná i cvičí nebo zrovna volají svému milenci, důchodci a nejspíš i lidé v různých státních ústavech..Uznávám je to pořad především pro ženy ale pro jaké a která nato má čas, nedovedu si představit že třeba vařím a přitom sleduji tento pořad..Zajímala by mě i věková kategorie, případně jeho sledovanost...Tak zas někdy příště "tamtam, tadamtam, tamtadam, tydytymtam tamtydadá". grrr:-)!!! ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Toto my zaváňa feminizmom podla daných tém a celého smerovania 56 minútovej stopáže,no je pravda,že niektoré moderátorky naopak mojú teoriu popieraju svojím sexystickým vzhladom a mne neostáva nič iné ako sa nechať pobúrene popierat... Ale aj tak soráč Lejla,Iva, Světlana,Stanislava( aj ked tam už to nefunguje,vek nezastavíš),Ester, no nepoteším vás slabé 2 hviezdy,je to tak chabá réžia proste a málo detailne náruživá kamera hlavne v letných mesiacoch(u Stanislavy jedine dobre,snád to nebude čítat,ale po pravde to nikto asi )... ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že intelektuálně založené a skutečně emancipované ženy musí tenhle slepičí pořad nenávidět snad ještě víc než průměrný chlap... Děsná nuda se znělkou, z jejíž uchcané líbeznosti a strašlivé vlezlosti se zvedá žaludek. Pro pravidelné diváky (pardon, divačky) růžových Ordinací a dalších seriálových zvěrstev je to však bezpochyby nepostradatelná součást televizní nabídky... ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to vystihuje parodická znělka od České sody. Musím uznat že v době, kdy byl k dispozici jen omezený počet tv stanic, tak poledne patřilo párkrát tomuto pořadu, kde si dvě a víc ženských chtějí ukrátit svoji každodenní nudu na mateřské, či kdovíkde a vymýšlí neustále nehorázné zbytečnosti a probírají poslední drby. pořad české televize, jenž nemá na českých tv stanicích obdoby. snad až v budoucnu do jediné obsahové změny na - sám doma, kvůli genderovému rozvážení rolí na obrazovce. hudební motiv jistě budu znát do konce života: --tý-dyp,tydy'týdyp,tip'tydyp-tydyp'týdap(2x)..typ'tadap-tap ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama