Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 2

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

Dado 

všechny recenze uživatele

Počiatočné scény odohrávajúce sa na skrytom ostrove plnom amazoniek sú síce okulahodiace, no nie príliš záživné. Aj preto pôsobí zmena prostredia za bojiská 1. svetovej vojny ako želané vykúpenie. S ňou zároveň prichádza aj toľko očakávaná zmes napätia, sporadickej, no intenzívnej akcie a (ako v každom správnom filme o komiksových hrdinoch) aj vtipné momenty, ktoré aj zásluhou sympatickosti protagonistov príbehu pôsobia príjemne a nenútene. Tých dopĺňa aj kvalitne vyobrazený antagonista, ktorého odhalenie je síce trochu predvídateľné (vážne má niekoho prekvapiť, že zloduchom je opäť raz jedna z minima hlbšie spracovaných vedľajších postáv, od ktorej sme to v žiadnom prípade nemali očakávať?), no záverečný súboj medzi ním a hlavnou hrdinkou, hoci ani tentoraz nemal ďaleko od prehnanej prezentácie neštýlového digibordelu, stojí rozhodne za to. V DC sa tak môžu spokojne potľapkať po ramenách. Z Wonder Woman sa im úspešne podarilo spraviť hrdinku, ktorá dokáže na svojich pleciach uniesť (okrem iného) kvalitný a zároveň divácky veľmi úspešný letný blockbuster. (75%) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu neočekával a dost jsem se děsil stopáže 140 minut. Obojí se nakonec vyplnilo, protože většinu času je film děsně pitomoučkej a všechen ten čas rozhodně neuteče jako voda. První hodina je příšerná. Tupá, jalová, nezajímavá a děsně umělá. Skládáním týmu mě film zaujal. Nevšední postavy a jejich "schopnosti", ale bohužel to bylo jen představení a po půl hodině se týmu film přestal věnovat. Chris Pine je otřesnej a ani z Gail Gadot jsem nebyl kdo ví jak nadšenej. Jenže potom se děj dostane na frontu první světové války, poprvé zazní krátké ale úderné hudební téma a všechny ty dosavadní naivní slabiny působí v kontrastu s brutalitou a zmarem příšerné války hodně silně. Kvůli těmto asi pěti minutám, jsme rád, že jsem film viděl. A zároveň si uvědomuji, že bez té předchozí hodiny a půl by to nebylo ono. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po velmi rozporuplném přijetí BvS: Dawn Of Justice a pro mě nepovedeném pokusu o filmovou adaptaci Suicide Squad se Warner Bros stále snaží oživovat slavné postavy z komiksové stáje DC a letošní sólovka neohrožené Amazonky je konečně vytáhla z trikových a především příběhových problémů. Izraelská kráska, jež věrné filmové fandy už tolik uhranula v několika dílech Rychle a zběsile, nám v červnu naservírovala po boku průměrného Chrise Pinea příjemné dorodružství na pozadí ve filmech zřídka vídané první světové války. Jako jedna z dalších komiksových adaptací mě zrovna příliš neohromila, jako akční jednohubka však posloužila dostatečně. Nebýt digitálního bordelu ve finálních scénách, který se již stává zvykem u DC filmů, neměl bych problém udělit plnohodnotné ohodnocení. ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Ničím neohromující tuctovej komiksovej origin s nezajímavejma postavama a snahou o humor, která se občas i povedla přivedla mě k lehkému úsměvu. Gal Gadot je neskutečně sympatická a sexy a její úsměv a cute ksichtík bylo tak jediný co mě drželo při pozornosti. Jinak si tuhle rádoby "nejlepší DC komiksovku" strčte vážení DementníCocoti do prdele. Absolutně jsem nepochopil chválení do nebes ze všech stran a úspěch filmu. Proberte se a pusťte si znovu Man of Steel. Jedinej film od DC co měl zatím hlavu a patu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Na to jakou stopáž má tenhle snímek, tak se vůbec nevleče, a toho si vždycky cením. Film je neskutečně zábavný, hlavní hrdinka je sympatická, Gal Gadot sice není žádná skvělá herečka, ale i když se může zdát místama jako prkno..........líbila se mi. Hudba super, hlavně ten hlavní soundtrack, který zazněl v Batman v Superman, ten miluju. Jediný co bych filmu vytknul, je záporák na konci a taky by závěrečný souboj možná krapet zkrátil. Ale jinak jde za mě o skvělou komiksovku, která je společně s Man of steel nejlepší DC film ( samozřejmě myslím novou DC éru, kterou začal Man of steel ) . Uvidíme jak se povede pokračování na které se opravdu těším. VELKÁ SPOKOJENOST! 9/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Určitě se jedná o lepší počin než Marvelovský Kapitán Amerika. Líbí se mě i myšlenka, že každý ,když chceme můžeme být i zlí. Bohužel to kazí jen závěr s Áresem,který je zbytečně moc dlouhý a nepasuje mě tam nemluvě o tom, že ta ženská záporačka je tam úplně zbytečná. Humor též stojí za kulové pobaví tak cca 2-3 vtipy zbytek je sračka. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všechno dobry až na tu hlavní hrdinku, vzhledem k tomu že celý film je o ní, tak výsledek je tím pádem hodně špatný. Především po fyzické stránce Gal Gadot rozhodně nevypadá jako akční hrdina, ale spíš jako vystrašená krasotinka. Nevím jakou měla fyzickou přípravu, ale sval na ní budete hledat marně a obecně její pohyby a běh byly až trapné, vůbec nevypadá sportovně založená, příšerná koordinace pohybů, typuji že její poslední sportovní aktivita byl tělocvik na základce. Jak potom může člověk po 20 letech nic nedělaní vypadat, no rozhodně ne jako akční hrdina. Dále tam bylo nevím 5 scén kdy jsem úplně viděl jak se každým okamžikem rozbrečí - pane Jenkins to myslíte vážně že takto vypadá akční hrdina? Já bych si zde ideálně představoval jako herečku nějakou opravdu vysportovanou slečnu, na olympiádě jich byly desítky, nevím jestli se něco takového najde v Holywoodu, pokud ne tak alespoň herečku typu Kate Beckinsale, ať to není takový trapas. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(140/2017) / Tak na komixovku to ešte docela ušlo. Začiatok filmu bol fakt sľubný, v polovici sa prešlo ale na komixové štandardy a zo potenciálne zaujímavého príbehu sa stal digitálny prestrelený záver, ktorý sa vlastne k tomu všetkému ani nehodil. Gal Gadot a Chris Pine inak na jednotku. (6/10) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že už mám překomiksovaný žaludek a můj mozek nestíhá 1001 podobný příběh uchovávat.. Ale film „Wonder Woman“ trošku vyčnívá, je jiný a snadno zapamatovatelný stejně jako první díl ze série „Captain America“.. Oba příběhy jsou zasazeny do historických událostí, které jsou a nadpřirozeně přikrášlené a komiksově vystajlované.. Je vidět, že na režisérském křesle seděla žena – je větší důraz kladen na příběh než na přehnané efekty.. Po dlouhé době byla Dr. Poison perfektním znepokojivým záporákem.. Gal Gadot bude na dlouhou dobu královna mokrých nocí pro většinu mužského diváctva.. Její postava je nádherně vybalancovaná.. Na jedné straně krásná žena, perfektní zabiják, žena činu a na straně druhé (až trošku komická) naivní ztracená duše v moderním světě.. Gal Gadot na plátně prostě je a má šmrnc akčního hrdiny v sukni (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis), takže nemusí podávat žádné herecké výkony.. Část na ostrově Amazonek a počáteční seznamování se současnou civilizací mě bavila nejvíce ;-) Na pseudocelebritku jménem Chris Pine jsem vyloženě alergická, takže na plátně (za mě) spíš zacláněl, ale uznávám, že lepší prototyp amerického letce by casting hledal hodně dlouho .. Tohle dobrodružství jsem si skvěle užila a rozhodně se těším, až se na výbornou "Wonder Woman" podívám znovu.. :-) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím že na režisérské židli seděla baba, ale tohle je jeden z mála komiksových filmů, ve kterém mě opravdu zajímaly vztahy mezi postavami a jejich charakter. A ještě jsou sympaticky převrácené, čili tady je to dívka která je silná a schopná. Chris Pine naopak přijal roli zachránitelného pohledného tvora. Ne že by se o sebe nedokázal postarat sám, ovšem. Nemožné se stalo realitou a motivace arcizloducha dává smysl, což je v dnešních komiksárnách opravdu rarita. Stříhat se ovšem mělo a docela dost, protože film se chvílemi nepěkně táhne a vedlejší postavy jsou chodící klišé. Casting se povedl na výbornou. Gal Gadot má přesně tu správnou kombinaci roztomilosti, sarkasmu, odhodlání a vyděšenosti. A jako další bonus můžete sledováním filmu bojovat proti nenávisti a xenofobii, protože byl kvůli ní film v několika muslimských zemích bojkotován. Od Wonder Woman jsem čekal mírně trapnou ženskou napodobenina Supermana, ale díky zajímavé mytologii mě příjemně překvapila. Pokud jsem to správně pochopil, tak Thora potkat nemůže, což je z několika důvodů opravdu škoda. Na jejich slovní výměny bych se těšil. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ženské, marvelovské, bojové, superhrdinské, boží, amazonské, válečné. To byla snad moje první marvelovka, která se v posledních letech natočila. A bylo to dobrý. Smyslupný, a koukatelný. Hezký plynulý příběh, který měl dobrou dějovou linku, plný hezkých postav a hrdinských činů. Závěrečný boj mohl být klidně o polovinu kratší. Celkově hodnotím jako příjemnou zábavu. ..ještě že měli tak schopnou dablérku, hlavní hrdinka byla sice hezká, ale taková nepohyblivá.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně zastánce zelených pozadí, ale tak tady to prostě jinak nejde - tomu rozumím, ale prostě pro mě - ok - monumentálně znázorněna "hrdinka", na které se roky klepali fanoušci DC a možná i Marvelu :D :D Gal Gadot je fakt krásná - a to mě poutalo celý film - jen se na ni dívat mě bavilo :) :) Film je pro mě překvapivě dlouhý, dává to i smysl a její nevědomost a naivita, ale zároveň bojovnost a zápal - hezké :) Neznám její příběh, nějak po tom netoužím, ale myslím si, že výprava do toho dala všechno a těch mnoho zpomalených a epickým scén - asi to ten film natahovalo, ale zase se člověk měl čím kochat :D ()

anli 

všechny recenze uživatele

Komiksová odpověď DC vůči Marvelu.A víceméně první ,která se povedla.V DC chrtějí vše moc rychle a zapomínají ,jak dlouho Marvel svůj vesmír budoval a jak je to náročné ,než začnete sklízet ovoce.Tohle je velmi dobrý začátek.Skvělá hlavní hrdinka ,zajímavý a slušně napsaný scénář a velmi příjemná a nápaditá dějová linka.Ano ,takhle má vypadat film podle komiksu ,což v Marvelu už pochopili a DC se to teprve učí.Takže tu poznáváme princeznu Amazonek ,ze které se stabe Wonder Women a tedy neporazitelná bojovnice.Opouští klid svého domovského ostrova a vydává se do světa ,kde zuří velký konflikt.Režisérka má příběh pevně v rukách a ví ,jak se postava má vyvíjet a co a kdy má divákovi říct a ukázat.Hlavní hrdinka je skutečné zajímavá ,nebojácná a místy i vtipná ,takže diváka zaujme skoro okamžitě.Perfektně tomu pomáhá kamera ,hudba a všichni herci.Takže protože se to tady celkem povedlo a mám rád ženské superhrdinky ,dávám 75%.Výtky přece jen ale mám.Hlavně je to u mě na tenhle příběh absolutně přepálená stopáž ,protože na 141 minut se tu zase tolik toho neděje a trochu přeplácané a nesourodé finále.Protože se ale kluci a holky z DC učí od Marvelu a hezky opisují ,myslím,že příště to bude zase o kus lepší. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nuda, akcia o nicom. Pribeh o nicom. Zaporak extra o nicom. Jedine co ma trochu bavilo bola particka z prvej svetovej, ktora priniesla par vtipov. A prekvapivo flirtovanie medzi Gal Gadot a Chrisom Pinom. Inak je to len zlatanina. 50% ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama