Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 12
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 669)

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

No, rád bych tomu dál více, jak já si užil začátek, hudba, postavy..všechno bylo fajn. Dozorce pálil vtípky jak se patří...jenže ve výsledku si člověk v půlce uvědomí, že je to hrozně divné, postavy, které jako mají sejmout případného Supermana teroristu jsou tak nějak v podstatě úplně obyčejné a úplně na nic :D stejně jako negřice, která bez mrknutí oka postřílí nevinné lidi z vlastního týmu..no lol. Jedině snad, že jsem se asi zamiloval do paní doktorky Harley, kterou bych obhospodařil asi tak desetktrát za den. Kazí to jen to, že je to spíše jednotka zbytečných a proboha ten ohnivý pendejo by se asi měl bát nového prezidenta, aby ho s tím pyromanstvím neposlal do Mexika...ne vážně, díky bohu, že zabili aspoň hned toho dementa, co skákal s lanem(špagáty já nevím) po střeše. Japonská Kitana s mečem byla trochu jako cameo z Kill Billa...no a prostě konec prozrazený již od prvních minut stál taky za vyliž pejdel. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Po traileru v kině, co mě uchvátil asi hlavně vtipem a hudbou jsem se nemohl dočkat. Bohužel nadšený nejsem. Příběh je takový nemastní neslaný, zbytečně přehnaný efekty. Postavy jsou trošku nudné. Vtip možná až umělý. Jediná Harley celý děj táhne, jak vzhledem=) tak vtipem. Pak za to stojí ještě hudba, živá co táhne film a napětí. ()

jojto 

všechny recenze uživatele

Béčko aneb jak sprasiť komixovku. Nápad fajn, poňatie o hubu. Plochý, nezáživný dej bez vtipu, hlášok či čistej akcie. Každý sa hrá na drsňáka, no divák neverí ani prd.Džoker sa škľabí a pôsobí skôr humorne ako psychicky labilne . Najsilnejší pyroman sa hrá na slušňáka aby v posledných 10 minútach ukázal, že všetko mohlo ísť ako po masle a nemusel zarvať jediný nevinný, chrabrý americký vlastenec s flintou a plembákom padajúcim hlboko do očí. Títo trapáci by neobstáli ani proti Betmenovy v plavkách. A to som si robil nádeje. ()

Grendysa 

všechny recenze uživatele

DC mne zase neskutečně zklamalo. V kině to bylo na 4* , pak mi to v hlavě uleželo a došel jsem k názoru že si to 4* fakt nezaslouží. Všechny dobré vtipy jsou vyplítvané v traileru, Jokera je tu fakt málo, příběh je témeř o ničem a je to velice předvídatelné. Jo a měl bych ještě dodat záporáci jsou velice špatní jejich charakter motivace a vsěchno ostatní. Hudba nesedí, ale dobrá. Barvy a práce s kamerou jsou fajn. No a Batman a Flash to trochu zlepšují 40-50% ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky s těžkým srdcem. Přišlo mi to tak...nevyužité a zbytečné. Joker vypadl v traileru zajímavě. A ve filmu? Mizérie. 55% ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Presne ten film, ktorý uvediete ako príklad zle napísaného, zle zostrihaného a zle zrežírovaného počinu s primitívnym dejom a nulovou zápletkou. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Pro někoho uspokojivý akčňák, pro mě nejhorší superhero movie za poslední roky! Možná jsem staromódní, možná se mnou mává sentiment, ale největší zrůdy světa jako kladné postavy pro mě představuje naprosto nestravitelný materiál. To je jak fandit Usamu bin Ladinovi, který pošle Boeing plný cestujících proti Kim Čong-ilovi. Můj oblíbenec Will Smith se totálně minul s rolí a ani on, ani ostatní členové oddílu nejsou dost uvěřitelní těžcí zložinci. Totálně zpackaný příběh, záporné postavy a podstata hrozby. To je takový bezduchý chaos, že ani divák dobře nepochopí, kdo komu čím vlastně hrozí. Nevím, co je to za nový trend, ale divná tlama natřená nazeleno nebo fialově svítící obr fakt není dost bad-ass! Velitelka teamu pobrala tak málo charismatu, že už teď nevím, jak vlastně vypadala. Ale abych jenom nehanil... Povedla se postava Jokera, avšak kdo se doopravdy vydařil, je Harley Quinn. Že je Margot Robbie kočka, se ví už od doby, kdy se nahá svůdně postavila mezi futra a zamrkala na Leonarda Vlka DiCapria z Wallstreet. Ale, že totálně převálcuje i velkého Willa Smithe, to by nikdo nečekal ani po jejich spolupráci ve filmu Focus. Margot jsem opravdu nepoznával a začínám ji podezírat, že s postavou pošahané sexy Harley má víc společného než ve skutečnosti přizná. Je prakticky jediným trumfem, který komiskové akční béčko má. Za pochvalu stojí i s citem vybrané evergreenové hudební fláky napříč žánry a samotný soundtrack. Ale jinak bída - 40%. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se mohl objevit film o superhrdinech, který konečně vybočoval ze zajetého systému, který všichni známe. Bohužel to skončilo filmem, který mě dostal do fáze, kdy jsem po 20 minutách měl chuť odejít ze sálu, ale přišlo my blbý vyhodit 150 kaček oknem, a tak jsem to přece jen zkusil dokoukat. Ono je hezký, že režisér má určitou představu, kterou prezentuje v trailerech, ale ukázalo se že studio má poslední slovo (a taky to, že se nesmí nechat zblbnout uspěchem Deadpoola, ale to je jiný příběh). A tak přetvořili tuto zajimavou verzi superpadouchů, ve film o generických hrdinech a padouších, který je jen jeden z mnoha. K tomu je dobré dodat jediné: "DC vzpamatuj se a dělej pořadný filmy jako dřív!" ()

Niki_Uzumaki 

všechny recenze uživatele

Prosím? Co to má být? Komiksák pro nejhloupější lidi? Jediné dobré postavy: Harley, možná Deadshot. Nikdo jinej. Kapitán Boomerang, cože?? Katana?? Postavy naprosto k ničemu a naprosto nevyužité. Batman je kapitola sama o sobě, Bale mi prostě chybí a nikdo ho nenahradí, rozhodně ne Affleck. Zasmála jsem se jednou za celý film, jinak nuda a trapárna. Jared byl hroznej, a to jsem se na něj z traileru celkem těšila, ale opravdu zbytečně. Nemělo to žádný uchopitelný, smysluplný děj. Už se ani netěším na Justice League, když to tak vidím. Jinak přidávám hvězdu za super soundtrack. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu zklamání, na druhou stranu jsem to předem tak trochu čekal a tušil jsem, do čeho jdu. Spousta "cool" zločinců se superschopnostmi, spousta chytlavých hitovek dokreslujících atmosféru a spousta akce, to je v kostce to, co od Suicide Squad dostanete. Bohužel už se nedostalo na nějaký smysluplný děj a film je jen jakousi slátatninou minihistorek, které na sebe navazují hodně kostrbatě. Celkový dojem je nemastný neslaný, není to nic, co jsme již stokrát předtím neviděli, a lépe. ()

Dwight15 

všechny recenze uživatele

Příběhově nic moc, na to že je to film o BadHeros tak si myslím že tam mohlo být méně dobrých konců. Naopak výborný grafický zpracování. Kapitan Boomerang naprosto zbytečnej kokot... Harley skvělá, Joker skvělý a hvězda navíc za soundtrack! ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho jsem na tenhle film čekal a když jsem ho konečně poprvé uviděl,mé filmové srdce jásalo....Mám rád tyhle márvelovky....Trošku mě poprvé překvapilo,že Joker nebyl součástí týmu,(ano knížku jsem nečetl,takže jsem nevěděl,jak to s ním bude)...Tenhle Joker se mi líbil ještě o kousek více,než ten z Temného rytíře....Lepší,bláznivější....Super nápad přidat do filmu roli čarodějky o kterou se vlastně film opírá...No a Margot Robbie (Harley Quinn),naprosto neuvěřitelná...Obrovská porce krásy a šílenosti.... Film ale prostě staví na dvou hereckých veličinách a to je Will Smith a Margot Robie...Těžko říct,jestli bych ho šoupl do TOP10,kdyby tam právě tihle dva nehráli :) ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jen 3*... Ale někonec jsme se rozhodl pro čtvrtou za soundtrack...Každopádně jsem čekal že tomu dám plnej počet... Jenže... Jako film to bylo dobré super všechno dobrý, ale nedokázalo mě to nadchnout tak že bych na tom fakt byl přilepenej... ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Děj jako vždy. Scénáristé se ani moc nesnaží. Prostě vytáhnou odněkud superpadoucha (pyramida, džungle, klášter, vesmír, jiná dimenze). Hodí se prakticky cokoli. A jak je nyní módou, nestačí už jeden superhrdina, ale je třeba partičku. Tím se dostávám ke kladům i záporům filmu. Polovina party nestojí za nic ani herecky, ani vykreslením charakterů. Druhá část party je naopak cool a vtipná. Všemu vévodí absolutně skvělá Margot Robbie a její Harlequin :-) Dal bych 3 hvězdy, ale jedna navíc je za její postavu a herectví. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o jeden z lepších filmových komiksů od DC a velmi silné propojení na ostatní snímky z tohoto universa taktéž potěší, leč stále se mi cosi nezdá. Tempo je neustále zbržďováno flashbacky, postavy, jež by měly být prvoplánově zlé či šílené, bez ustání vytahují na diváky své vnitřní problémy a i s jejich motivací je to podivně nejisté. A jako vždy mne překvapovala nerozhodná míra fantastiky: Filmy od DC se neustále snaží prezentovat jako snímky pro dospělejší nebo vyzrálejší publikum, které ocení spíše dobře vystavěnou zápletku, komplikovanou psychologii postav a příklon k realitě, a přitom se ta samá podívaná honosí digitální čarodějnicí a velkolepými blikajícími efekty. Co zbude? Dle mého názoru pohledný, avšak nepřesvědčivý zmatek. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama