Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 31
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 31

Recenze (101)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že za seriálem stojí Chuck Lorre je to docela bída.Všechny ty nucené "vtípky" podporované smíchem publika mě nedonutily se ani pousmát,,natož zasmát.Anna Faris není zrovna z těch která by sama utáhla celý sitcom a tady jsem měl po 30 vteřinách tendenci vypnout.V záplavě ostatních,lepších seriálů je tohle ztráta času...30% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Značka Chuck Lorre púta pozornosť, čo si budeme hovoriť. Keď som si prirátal obsadenie v zložení Anna Faris (kráľovná série Scary Movie), Allison Janney (trefná už vo filme Krása na zabití), Sadie Calvano (ideálny typ pre sympatickú / "sympatickú" dcéru), French Stewart (po dlhých rokoch od Takoví normální mimozemšťané dostal znova priestor pre svoj prižmúrený pohľad), tak sa nedalo neskúsiť ženský ekvivalent za Dva a půl chlapa. Bohužiaľ po prvých pár dieloch sa nosná kostra v podobe babka, matka, dcéra úplne rozpadla a scenáristi sa vydali tuctovým smerom (humor navyše začali zabíjať vážne príbehové vsuvky). Pritom to celkom dobre fungovalo, držalo pokope a všetko osviežovali rozhovory medzi Christy a bisexuálnym šéfom. Vo výsledku niečo ako nevyžderené 2 $ocky skrížené s Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál dokáže z prvu zaujmout a zdá se, že má i své kouzlo a občas i nějaký ten dobrý vtip. Bohužel však na tolik sérií zcela určitě nestačí a zápletka omrzí už třeba u 2-3 episody. Anna Faris je moc sympatická a pro svou roli je určitě dobře zvolená a to i když to není vůbec role složitá. Její matka je však bohužel naprosto příšerná a na ten jejich spolek čarodějnic se už vůbec nedá ani dívat. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama