Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 3
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (13)

Zmrtvýchvstání (2018) (S03E01) 

Ten pomalý začátek byl dokonalej. Popravdě doufám, že to nebude jenom záležitost prvního dílu. Protože příběh pokračuje tam, kde skočili Defenders. Takže se zákonitě musíme dozvědět, jak se Matt dává dohromady. Ale zároveň se musíme dozvědět co bylo mezitím "Jsem Daredevil", aby dával smysl začátek Defenders. Takže jo, za tu nádhernou pomalost jsem ráda, protože jsem si stihla dát dohromady časovou osu (a to na mě mrká Punisher, protože Karen a její moralizování). Komu to je jedno a chce jenom akci od začátku do konce, je už podle mě zvyklí, a Darevila si pustí až tak zhruba od šestého, sedmého dílu. Ale mě to baví. Díl se jmenuje Resurrection. Proč by tam někdo čekal něco jiného?! :) ()

Prosím (2018) (S03E02) 

Tohle bylo nadmíru uspokojivé. Já si ty pindy užívám. A víte proč? Protože dávají smysl. Je to dobře napsané, je to dobře zahrané. "Únos" Fiska byl skvělej, takže následný nástup Dexe byl ještě lepší. A Matt? Dejte mi třetí díl a zjistím vic kromě jeho zmateného výrazu na konci dílu ;) ()

Za dobrotu (2018) (S03E03) 

Matt, Matt, Matt. Tohle bylo o rozhodnutí, co dál udělá se svým životem. Takže ano, kromě pár rozbitých obličejů z garáží a náznaku, že Dex není "v pohodě", se tam nic nestalo. Ale...rozhodnutí. Wau! ()

Zaskočení (2018) (S03E04) 

Mé srdce začalo krvácet. Stejně jako Matt. Celá ta dlouhá scéna z věznice byla lahodná. A nejenom kvůli ošetřovně a chodbě (ale nebudeme si lhát, na netflixu mají nějakou odchylku na chodbičky). Ale kvůli tomu hovoru.s Vickem a promlácení ven, na kterém bylo vidět, komu a kde ještě zůstali peníze a potom všechno jde. Konec napínevej jak kšandy! Tak se to dělá! ()

Perfektní hra (2018) (S03E05) 

Rozhodně zatím to nejlepší (ale u Daredevila jsem zvyklá tohle psát). Stále lepší a lepší. Psycho sonda byla skvělá. Ano, Matt není hlavní hvězda. Ale k čemu nám je klaďas, když nemáme možnost prozkoumat zaporáka?! ()

Ďábel, kterého znáš (2018) (S03E06) 

No jestli není lepší sedět v nudné práci v ofisu, než dělat něco smysluplného. Potom by vám mohlo jebnout v důsledku narušení rutiny, pokud dostanete padáka. Ale na druhou stranu. Pokud by vám jeblo jako Dexovi (se vší úctou k Mattovi), chtěla bych to vidět... Jinak, začínám chytat "Punisher vibe". Celou stavbou epizod. Rozhovory s Maggie a kde se odehrávají (když odeberu tu důležitou věc v rámci historie a kostela). Postupným přerodem "negativní energie" protivníka. A to se mi líbí. Fisk byl libovej. Ví, co dělá, kolík. A Dex byl i přes to všechno dokonalej. Takže když se to všechno nakonec sešlo, bylo skvělý... Souboj. Skoro až titánů. ()

Následky (2018) (S03E07) 

Jsem Daredevil. Ten skutečný. Ticho před bouří. Neskutečně dobře natočené. A ještě jedna věc. Začínám bláznit? Začíná mi být Karen sympatická? Sakra! ()

Nahoře a dole (2018) (S03E08) 

Smála jsem se. Na začátku. Dex v DD oblečku s vysavačem a svou "relaxační kazetou". Přiznám to. Hned ze začátku, jdy si je začal pouštět, jsem myslela, že se k němu někdo vloupne a ty kazety vymění. Nebo to snad ještě přijde? To by bylo super. Protože potom by mu houklo až směrem k nebeským vyšinám. Takže vejlet Nadeena a Matta pro mě byl opravdu překvapením a co na něm vykoledovali. A musím říct, že na tuhle Karen jsem čekala. Bylo na čase, že konečně přišla. A konec? Finální zlom. Finální odhalení. Kdo z toho vyšel hůř? ()

Odhalení (2018) (S03E09) 

Už jsem unavená z toho slova v souvislosti s Daredevilem. Ale wau. Celý díl je wau, vedoucí k jednomu velkému závěrečnému wau, které způsobí masakr v dalším dílu. Wau! ()

Karen (2018) (S03E10) 

To si ze mě scénárista dělá dobrej den? Jako epizoda to nebyla špatná. Ano, pokud nemusíte Karen, bude to dlouhý díl. Já jí mohu až od třetí série, takže mi to nevadilo. Jenom jsem se těšila na pokračování z minulého dílu. Což jsem dostala až na konci, ale cesta k tomu byla příjemná. Dost věcí vám začne dávat smysl. Bylo to silný, dojemný, náročný. A to ještě zabýva konec v přítomnosti. To vás dodělá ještě víc. ()

Setkání (2018) (S03E11) 

Naprostá pecka. Kostel, shledání, odmaskování. Skvělý díl :) ()

Naposledy (2018) (S03E12) 

Ještě chvíli vaření a skoro jsem si myslela, že sleduju Hannibala! (Je to jenom další důkaz toho, jak měl všechno Fisk promyšlené. Že už ve vězení trénoval vaření pro svou milovanou.) Sranda. Dobrý díl. Trochu zpátky k základům. Matt vzal do ruky bílou hůl a na nos nasadil červené lenonky. Sice klidnější, ale nádherné. Před koncem je třeba se nadechnout a rozhlédnout. Potom to bude ještě větší nářez ;) a to sladké přiznání Matta, na které čekám tři série. Ach, finále bude stát za to. Teď uz jenom doufat, že to nebude finále celého seriálu. Na zítra připravim popkorn :) ()

Nový ubrousek (2018) (S03E13) 

Muž bez strachu mi vehnal slzy do očí. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama