Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 3
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele OG_Swifty k tomuto seriálu (2)

Daredevil (2015) 

Intro + Season 1 - Komiksovy do-gooder Daredevil patri v ramci universa k tem mym mene oblibenym hrdinum. O to vetsim prekvapenim pro me bylo, v jak sympaticky serial se prvni sezona vyklubala, a to i pres pomerne nezname / nesympaticke trio hlavnich hrdinu. Foggy a Karen me srali, Murdock samotnej mi prisel fajn. Nejvetsi prednosti ale bylo sympaticke (aspon pro me) vykresleni Kingpina, kteryho si pamatuju ze Spidermana jako totalniho cur.. padoucha, ale tady ma vicemene dobry umysl, prestoze na to jde typicky padoussky. Zkratka vsechna cest D'Onofriovi, protoze at hraje tupyho vojaka, zamilovanyho rybare, bachora z divokyho zapadu nebo megalomanskyho villaina, vzdycky to je zabava sledovat. Dalsi dobry postavy byly Vanessa v podani Izraelsky hvezdy Zurer, prava ruka Fiska v podani nejakyho neznamyho herce nebo novinar nekdejsi hvezdy Cesty do Ameriky. A jeste me potesil nesmrtelnej Bob Gunton jako jeden ze sekundarnich villainu. Skoro se mi chtelo dat po dlouhy dobe 5*, ale kdyz to koste zabilo Wesleyho, tak jsem byl hodne zklamanej. Kdyby on zabil ji a nasranej Daredevil je pak vsechny serezal v ramci pomsty, bylo by to pro me mnohem prijatelnejsi. Tohle bylo pro Wesleyho opravdu ponizujici.. a nejen pro nej. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Daredevil me opakovane irituje tim svym super dobractvim, coz je trochu paradox, protoze u Kapitana Ameriky to naopak mam rad.. Fisk / Kingpin se vratil, ale zatim byl upozaden do role potencialniho villaina S3, a jeho roli zastali castecne novi hrdinove Punisher a Electra a castecne zla organizace The Hand. Porad je z toho citit urcita beckovost, predevsim co se hereckych vykonu tyce, ale da se to prezit. Dost mi vadi (porad) Karen Page, ktera opet dostavala hodne prostoru jako jedna z hlavnich hrdinu serialu. Asi se mi k tomu nechce moc vic rozepisovat, i pres radu veci, ktery mi na serialu vadi, se porad jedna o zatim nejlepsi Marvelovsky serial a ve finale me to vlastne bavilo sledovat. Akorat ten herec Sticka je uz vazne starej, ze uz se neda ani CGI omladit, takze i ve flashbackovych sekvencich vypada sesle xD ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama