Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 5
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele koxin k tomuto seriálu (2)

Daredevil (2015) 

Tak to bychom měli další sakra dobrý nový seriál, ovšem první sakra dobrý seriál z marvelovy dílny! Od prvního dílu každého zkušeného avengera překvapí temná a poněkud nemarvelovská atmosféra seriálu, kdy hlavní postavou není bohatý svalnatý vědec s krásnou ženou a auty, nýbrž slepec střední vrstvy společnosti s tlustším kamarádem looserem (Sam Křepelka je všude) a dvěma chudými kámoškami, z nichž ani jedna vás (narozdíl od Thorovy frajerky, Black Widow apod.) nedožene k propálení židle pod sebou. Na druhé dlani máme pak vynikajícího záporáka se správnou psychickou poruchou a několika otravnýma podřízenýma. Příběh by vás měl vtáhnout velmi rychle, jelikož se rozvíjí z jednoduchosti - nemusíte tak prvních několik dílů bloudit lesem jmen postav a míst, jako v seriálech jiných (zatracených sedm království a jejich sto padesát šest rodů a konexí). To ovšem neznamená, že příběh vyvrcholí stejně jednoduše, jako jeho samotná podstata. Budete pěkně napjatí, a přestože je každému jasné, že Wilson Fisk někdy prostě poražen být musí, někdy vás lehké zvraty velmi nakopnou. Já jsem spokojen a doufám, že další řady seriálu a jeho budoucí bratři a sestra (Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage) budou minimálně stejně dobré. MARVEL OŽÍVÁ ()

Nový ubrousek (2018) (S03E13) 

Absolutní masterpiece. Laťka v mnohém stále nepřekonaná napříč MCU. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama