Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Wacoslav1 k tomuto seriálu (2)

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Dokonalá parodie. Nácek Cabadaj plus pan tvůrce který nemá o prostředí fotbalových fans evidentně ani tucha. To se potom jeden skvěle pobaví. Jo aha ono to bylo asi míněno vážně, tak to pardon.20% ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) 

Aneb jak pohřbít slušnej krimi seriál, ale pan Pachl nám vysvětlil, že druhá série je vlastně lepší než ta první jenom debil divák to nepochopil, tak to potom jo. Každopádně netvrdím, že první série byla něco extra světabornýho, ale měla svoji kvalitu. V té druhé se pravda taky najdou koukatelný díly, ale taky takový který hraničí se sebeparodií a tenhle poslední to zabil definitivně. Když jsem si v obsahu přečetl, že Kuneš konečně najde svůj klid tak jsem si nemyslel, že ho najde tak, že pude do tepláků. Já chápu, že to chtěli zakončit tak aby ukázali, že v životě nic nedopadne dobře, ale větší debilitu už vymyslet nemohli. Darmo mluvit...15% ()

Reklama

Reklama