Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Miany 

všechny recenze uživatele

Považuji tento pořad jako opravdu dobrý, pro ty ženy, které opravdu musí zastávat domácí práce v plném proudu. Je to svým způsobem oddych a co si budeme povídat, vedou se tam debaty, které většinou obohatí a inspirují. Určitě tento typ pořadu neberu jako odpad! neboť má nějakou myšlenku a vůbec ne tu špatnou. Holt je to jen pro určité typy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořad určený skutečně hlavně pro ženy – většinou se tam tlachá o „hovně“, ale teď když už jsem dlouhodobě na marodce a ulehl jsem k odpolední siestě, tak jsem si to pustil jako pozadí ke spaní, no a ono světu div se, občas se tam probírají vážně zajímavá témata – hlavně co se zdraví a nemocí týče (dokonce tam rozebírali i mou diagnózu, takže jsem vydržel čumět až do konce). Nicméně kromě Ester ty moderátorky za moc nestojí… ()

Reklama

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Pro cílovou skupinu divaček obsahuje mnoho přínosných informací. Kdyby opravdu jen zlomek z nich se z některých rad lékařů a jiných odborníků poučilo! Ale bohužel myslím, že právě ty maminy, které by to potřebovaly nejvíce, to asi nesledují. Hodnotí to tady spousta chlapů a pitomců, kteří vůbec nejspíš netuší o čem všem se tam povídá. Je pravda, že tlachání moderátorek bývalo ćasto k smíchu, ale hosté mluvili vždy dost k věci. Např. Stáňa Lekešová bývala má favoritka..A mimochodem, pracanti, pořad se vysílá v době, kdy všechny poslušná miminka hezky spinkají a s nimi i jejich mamky, někdy právě u televize, ve které ještě nedávno běžely na všech ostatních programech jen přiblbé seriály! Tak je nechte žít, holky ze Sama doma! ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Toto my zaváňa feminizmom podla daných tém a celého smerovania 56 minútovej stopáže,no je pravda,že niektoré moderátorky naopak mojú teoriu popieraju svojím sexystickým vzhladom a mne neostáva nič iné ako sa nechať pobúrene popierat... Ale aj tak soráč Lejla,Iva, Světlana,Stanislava( aj ked tam už to nefunguje,vek nezastavíš),Ester, no nepoteším vás slabé 2 hviezdy,je to tak chabá réžia proste a málo detailne náruživá kamera hlavne v letných mesiacoch(u Stanislavy jedine dobre,snád to nebude čítat,ale po pravde to nikto asi )... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama