Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat Nepoustějte, jste-li sama doma. Popis: Hrozí riziko házení předmětů na televizi v návalu vzteku, stoupající agresivita s každým dalším slovem o jednoduchosti žen, nastává kolaps z nepochopení. Rozhodně nesledovat, je to o zdraví. Jestli si producenti myslí, že tohle zajímá české ženy, tak se jděte vážně bodnout!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

Reklama

Dimo

všechny recenze uživatele

To tu je taky ?!? HEH, rozesmálo !!! Ehm, co bych k tomu měl napsat? Dokonce, pár dílů (epizod, částí nebo cyklů, či jak to pojmenovat) jsem viděl, ale ohodnotit nedokážu. Nicméně napíšu, že nebavilo asi protože tohleto není cíleno na mne :-) Ale můžu ohodnotit znělku, vlastně ! "Tý dam, týdadydam..." tak tohle je pěkně vlezlá hyperpozitivní melodie, která mě slušně řečeno pěkně... ...nechává chladným. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem...napsal uživatel, který nepochopil, že pořad je určen ženám v domácnosti, na mateřské, babičkám..chlapi máme snad automagazíny a jiné, ne? I když by mohlo být něco i pro nás, nepopírám. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Pro cílovou skupinu divaček obsahuje mnoho přínosných informací. Kdyby opravdu jen zlomek z nich se z některých rad lékařů a jiných odborníků poučilo! Ale bohužel myslím, že právě ty maminy, které by to potřebovaly nejvíce, to asi nesledují. Hodnotí to tady spousta chlapů a pitomců, kteří vůbec nejspíš netuší o čem všem se tam povídá. Je pravda, že tlachání moderátorek bývalo ćasto k smíchu, ale hosté mluvili vždy dost k věci. Např. Stáňa Lekešová bývala má favoritka..A mimochodem, pracanti, pořad se vysílá v době, kdy všechny poslušná miminka hezky spinkají a s nimi i jejich mamky, někdy právě u televize, ve které ještě nedávno běžely na všech ostatních programech jen přiblbé seriály! Tak je nechte žít, holky ze Sama doma! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama