Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

annifrith 

všechny recenze uživatele

Co maj mamky na MD dělat? Kromě každodenního kolotoče, můžou chodit někam do mateřskýho centra. Ale tohle není jen pro maminy. Někdy to skouknu a docela mě to baví. Jindy jdu radši na zahrádku vyplet pažitku nebo ošetřuju podlahovou krytinu. Mimochodem, nevím, kterej...vymyslel termín mateřská dovolená. Byla jsem na ni čtyřikrát, ale do dovolený to mělo daleko. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Sama doma jsem velmi často...ale nic z toho co se řeší v tomto pořadu neřeším ani náhodou. Spíš než si jakkoliv prohlížet svoji skříň z které mám akorát tak depresi, protože je v ní neskutečný bordel tak si lehnu do postele s čajem a knihou nebo časopisem....Pokaždé když si zapnu tento pořad tak na něj nevěřícně civím a ne nadarmo mám pocit, že ta menšina žen co má děcka a VŠEM se to snaží vecpat se bohužel čímdál tím více zvětšuje a frustruje všechny ostatní svými de*ilními kecy o NIČEM a zastávám názor, že žena co má dítě a zbytečně na něj žvatle tak degeneruje její mozek a pak to jde hezky vidět i v projevu s normálními lidmi, kteří se dokáží i bavit o něčem jiném než o nějákém děcku...Dostal mě díl kde probíraly ty ženské lidské výkaly..paradoxní a trefné. ()

Dimo

všechny recenze uživatele

To tu je taky ?!? HEH, rozesmálo !!! Ehm, co bych k tomu měl napsat? Dokonce, pár dílů (epizod, částí nebo cyklů, či jak to pojmenovat) jsem viděl, ale ohodnotit nedokážu. Nicméně napíšu, že nebavilo asi protože tohleto není cíleno na mne :-) Ale můžu ohodnotit znělku, vlastně ! "Tý dam, týdadydam..." tak tohle je pěkně vlezlá hyperpozitivní melodie, která mě slušně řečeno pěkně... ...nechává chladným. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem...napsal uživatel, který nepochopil, že pořad je určen ženám v domácnosti, na mateřské, babičkám..chlapi máme snad automagazíny a jiné, ne? I když by mohlo být něco i pro nás, nepopírám. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama