Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (289)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Sledovaní seriálu jsem hrozně dlouhou dobu odkládala.. Ale potom, když jsem zhlédla prvních pár dílů, chytlo mě to tolik, že zbytek jsem měla zhlédnut během chvilky. Už teď nedočkavě očekávám další díly a přemýšlím Who is A?! Edit (po 5.serii): Ze seriálu se pomalu ale jistě stavá velká nuda, asi ze zvědavosti dokoukám až do konce, ale vzhledem k velkému množství postav a zápletek se v ději už značně ztrácím.. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi pohádky o bohatých, štíhlých, bílých a krásnýchj američanech, pokud je tam nějaká nadsázka a humor, jako Desperate Housewifes neboTwin Peaks. Ale seriál o bandě bílých anorektiček, které se v šestnácti oblékají a malují jako štětky, všechny randí s klukama, ale žádná s nimi nespí, je-v zemi, která se potýká s rasismem a obesitou- vrchol pokrytectví. A ke všemu netřídí odpad, časopisy vyhazují do koše na odpadky stejně jako nenačatý muffin. Adorace blbosti. ()

Reklama

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Co víc říct. V létě jsou skoro všechny seriály pozastaveny, tak se musí šáhnout po něčem jiném. Je pravda, že mi Pretty Little Liars neuvěřitelně sedli, ale i s odstupem se jedná o velice kvalitní projekt, který se snaží jít i do hloubky. Je pravda, že název ABC for family je trochu ironií, když si vezmete, že zkoumá a ukazuje vztah učitel - žák, nahlíží do gay problematiky, ale to právě je to zajímavé na tomhle projektu, a vlastně i odvážné. Chyb je tam dost, ale já to beru z toho druhého konce, díky za příjemné léto a brzy nashle! Zhruba v polovině 4 série musím říct, že se to začíná velmi opakovat a pokud nepřijde nějaký velký 'plot twist' nevím na jak dlouho to ještě udrží mou pozornost. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých seriálových guilty pleasures. Pretty Little Liars jsou velmi návykové jednoduše z toho důvodu, že jsou napínavé a já pořád ještě nemám nejmenší tušení, kdo sakra A je. Také trable s kluky nejsou nijak otravné, vztahy jsou normální a ústřední kvarteto je sympatické. Největší problém mi dělá Emily, nejraději mám Spencer. Ráda se taky podívám, co nového mají slečny na sobě. Jistě, nejedná se o nějakou superbombu, tohle je nenáročné guilty pleasure s malým bonusem v podobě napětí a záhad a je nutné k němu tak přistupovat. s2 Sice víme, kdo je A, ale vlastně nevíme nic. 2. série udržela nastavenou laťku a jsem zvědavá na season 3.s3 Třetí série pokračuje ve vyjetých kolejích, jen se o něco více vraždí. Opět se objeví víc otázek než odpovědí a začíná to být poněkud únavné. Navíc největší zlom v sérii tvůrci v závěru vezmou zpátky (nebo ne?). Další důkaz, že Spencer je nejsilnější malá lhářka, i když spadne na dno. Tak trochu doufám, že čtvrtá série bude poslední. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem tomuto seriálu odolávala, až jsem se na něj nakonec za podzim vrhla, všechny dosud vydané epizody zhltla během pár týdnů a asi 2 měsíce musela čekat na nové díly. Kdybych to udělala jako minulý rok s Gossip Girls, že bych si počkala, až to celé skončí a pak to teprve zkoukla, možná by to bylo lepší :). Nic to ale nemění na tom, že mě to vtáhlo. Přestože je to přitažené za vlasy a už trochu zdlouhavé, ani na chvilku mě to nepřestalo bavit. Jen teda nevím, jak budu zvládat vždycky ty půlroční přestávky .. :) ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (47)

  • V knižní předloze Alison zmizela léto před tím, než hlavní hrdinky šly do 8. třídy, tři roky před začátkem příběhu. V seriálu je to jen o rok dříve. (..Lucas..)
  • Takmer každý člen obsadenia vedel, kto je v skutočnosti "A" okrem Lucy Hale (Aria Montgomery). Neverili jej, že dokáže udržať tajomstvo, v jednom rozhovore sama priznala, že v tom nie je dobrá. (WalterIK7)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama