Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 2
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 018)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Nejenže pro mě osobně nejlepší marvelovka, ale rovnou i ten nejlepší Spider-Man s tou nejvíc sexy tetičkou May a tím nejvíc cool mentorem, v tom nejvíc klukovským pojetí, za ten nejvíc maximální počet hvězd. Spider-Man: Homecoming - 100% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pro mě odjakživa #1 marvelák ve svý patnáctiletý verzi jak variace na Harry Pottera. Hlásek dítěte, kroužek šprtů z nižší střední a odměřený dozor Starka, to všechno okay, nemůžu se ale přenést přes obsazení toho smradíka Hollanda. Ani ne, že by hrál to co má špatně (naopak), jen čistě z principu, nezajímá mě Parker jako ultimátní klučíkovská buzopička. Zlepšuje to Keatona charisma, ta lolitka, ten tlouštík sidekick, jak to odsýpá, interakce s Queens a nějaký ty oblekový srandičky... V součtu tenhle Spidey někde mezi tupou matematikou AVENGERS a lehkostí GUARDIANS, kde můj hlavní problém prostě, výhradně a přízemně je casting. Moje smůla a dál asi nejdu. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Je to jen můj dojem nebo ze Spíďi dělaj tvůrci čím dál většího kokota? Pítr Párek je ukázkovej kuřbuřt hned od prvního pohledu, k tomu ho celej film držej za koule, což respekt, že nějaký našli, a jako bonus je kolosálně trapnej. Díky tomu zcela chápu, že si nemůže vrznout a jeho jedinej kámoš je MEGA tlustej asiat, což je taky celkem nevšední jev, jelikož většina z mojich soukmenovů bývá štíhlá, pokud nenosej pleny a nehážou kolem sebe rejži v japonském národním sportu. Toto hvězdný duo se snaží postarat o spoustu "vtipných" scén, u kterých se nezasmějete, max vás budou srát, a nejdýl do půl hodiny fandíte přestárlýmu Batmanovi, aby oba dva zmasakroval na sračku. K tomu tam lítá Iron Man, kterej, Buddho div se, v tom mladým Párkovi vidí potenciál a ve škole jako motivátor z TV mluví Kapitán Amerika. Poslední tečkou je prachbídný balení spolužačky meltoidní pleti kterou, dle očí, pro změnu kousnul chameleon, takže Párka by mohl lákat její potenciálně dlouhej jazyk na super kuřbu, jenže si nedaj za celej film ani pusu na tvář. No ty píííčo kdo to tohle napsal? Aháááá ono scénář dělal ne jeden, ale hned šest borců, kde jeden bral kokain, druhej LSD, třetí houbičky, čtvrtej trávu, pátej pervitin a šestej byl alkoholik. Tak to už plně chápu proč je nejnovější Spíďa taková bomba (čti píčovina) . ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby režisér Jon Watts uvedl tento v pořadí již asi desátý pavoučí reboot s názvem Spider-Boy: Recycling, ehm, pardon, Spider-Man: Homecoming na nějaké mezinárodní konferenci o klonování, dostalo by se mu potlesku vestoje, jelikož zde až na pár drobností máme co dočinění s takřka identickou kopií předcházejícího dílu série. V prostoduchém marvelovském světě je sice originalita považována za velké tabu, ale zdá se, že neustálá recyklace dané látky už začíná mírně iritovat i nenáročné komiksové diváky, jak také dokládá následující výkřik ze zadních řad kinosálu. Doslovně cituji: "Ty vole, voni tam snad pustili amajzing." Nebývalá příběhová plytkost, abnormálně hloupé chování postav či neskutečně primitivní dialogy už jsou v superhrdinském vesmíru považovány za nezbytný standard, ale Spider-Man: Homecoming vše dovádí do krajnosti, k čemuž bezpochyby přispělo rozhodnutí scénáristů o vytvoření pubertálního pavouka - Toma Hollanda, čímž snímek bez problému osloví i prepubertální publikum, které má koneckonců k marvelovským bezduchým výplachům po intelektuální stránce asi nejblíže. Odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Spiderman mlátí Avengers v bance na jedenadvacátý." Na dalšího z rodu Spidermanů jsem se docela těšil, protože dopředu signalizoval pavučinami, že mě bude chtít bavit. A snažil se docela hodně, ale bohužel mu to moc nešlo. Přesto bych chtěl tu snahu ocenit. Jinak mě daleko víc bavil padouch z donucení pan Toomes a manýry divné studentky Michelle. Na druhou stranu mě hodně štval tlustý sekretář Ned. Ten byl tak trapný, že jsem na to nedokázal zapomenout, ani když Ramones rozdupali svůj Blitzkrieg Bop. Asi jsem měl zapnutý protokol pokročilého diváka a nedokázal jsem ho vypnout. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na tolik proklamovanou "marvelovskou verzi Ferrise Buellera", ale místo toho jsem dostal jeden z nejfádnějších superhrdinských filmů poslední doby, jehož ustrašenou konstrukci nezachrání ani velmi povedený cast. Od Iron Mana 2 nejzbytečnější marvelovská sólovka. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Oukej, tak jsem si to nechala rozležet hlavou. Nejenže se mi moc nelíbil ten film, který extrémně spoléhá na to, že je divák obeznámen s veškerým mýtusem kolem, že si sám pro sebe nechává jenom sérii (občas celkem dobrých, uznávám) džouků a extrémně nemotivovaného záporáka, který je mnohem děsivější, když je jenom Michael Keaton (ale pořád bezdůvodně). Oblouk emocionálního poučení o rodině a zodpovědnosti je na úrovni dějového oblouku jedné epizody Kroku za krokem a čím víc člověk přemýšlí nad tím, jestli tam něco dává smysl, tím míň tam cokoliv dává smysl. Ale hlavně jsem taky dospěla k závěru, že asi nemám ráda Spider-Mana jako postavu/hrdinu. Ten permanentně excited a over-emotional klučina s neustálou potřebou komentovat svůj každý krok a uvědomující si nula zodpovědnosti za věci, co dělá a způsobuje (protože velká spousta toho je pro smích diváků v kině, ale proč by se tak chovala postava v rámci svého světa?), mi asi po deseti minutách začal lézt na nervy a už se potom nevykoupil. Teta May by měla být v titulcích uvedená vyloženě jako MILF, protože jak se vždycky a chová a je oblečená, tak mě vyloženě překvapila, že se jim tam někam někde nevešel alespoň jeden lap dance. A taky mi hodně, hodně začíná vadit RDJ a jeho provedení pana Starka. Už se vyloženě omezuje na to mluvit tak rychle a tak bez výrazu, jak to jenom jde, a taky mi přijde, že tak polovinu všech věcí dělá jenom proto, aby to vypadalo cool, a ne že by mu na tom doopravdy záleželo, takže proč by mi na něm vůbec mělo záležet? Bohužel jsou DC, nebo kdokoliv jiný, neschopni vytvořil Marvelu funkčního konkurenta v tom novém trendu nesmyslně drahých primárně (a pouze!) zábavných filmů mimikujících "realistický" svět natolik, aby vytvořili zdání, že v nich není vše vyrobeno z papíru. A tak mám dojem, že MCU, které bylo zpočátku slibovalo, že bude zábavné a svěží, postupně vyhnívá zevnitř, protože jeho filmaře nic nenutí být invenční, místo toho jsou jenom čím dál víc sebereferenční a vyprázdnění na všech špatných místech. Pořád si stojím za tím, že jediný film z celé série, který nevypadá jako režírovaný účetními roboty, je Winter Soldier. A možná trošku první Avengers, ze zpětného pohledu, ale to jenom proto, že ty ostatní beztvárné filmy včetně Homecoming v mých očích neustále snižují laťku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po prvním a druhém Raimiho filmu asi nejlepší Spidey. Peter Parker dostává už třetího představitele (a Holland je typově i herecky skvělý), ale naštěstí nejsme nuceni sledovat potřetí během pár let i jeho origin. Stejně jako ve webbovkách se jde cestou (hughesovské) teenagerovské komedie, tentokrát - díky návratu pod křídla Marvelu - ale silně propojené s Marvel Universe. A ten koncept Spider-mana jako superhrdiny pro chudé, který vzhlíží k jiným, již etablovaným superhrdinům s dětským nadšením i narůstající frustrací z vlastní nevyužitosti, se mi dost líbil. Obzvlášť v kombinaci s padouchem, který ve finále láká hrdinu na temnou stranu argumentujíc právě tím, jak jsou oba přehlíženi od těch nahoře (tenhle dialog se mi líbil víc než ten v autě). Další skvělý nápad byl Spideyho high-tech kostým nadesignovaný Starkem a Peterovo objevování jeho možností, přičemž je mu průvodkyní umělá inteligence s ženským hlasem, završené tím, že do závěrečné akce musí jít jen ve své staré mikině. Akční scény nejsou špatné, ať už jde o záchranu výtahu uvnitř Monumentu, rozpůlený trajekt nebo souboj na neviditelném obřím letadle, jsou dostatečně výrazné (trajekt až bizarní) i dlouhé, ale nějak nemám potřebu si je pouštět znova. Marvelovsky prvoplánový humor šel většinu času šel mimo mě. Celkově je to fajn, ale na leccos by to chtělo přitlačit, jít víc do hloubky - na teenagerovskou komedii, akci, padoucha i vedlejší postavy (zbytečná tetička May, samoúčelně cool M.J.). Nemluvě o tom, že jedny z nejsilnějších scén z komiksů - Spidey se vyhrabává z pod trosek a tetička May zjišťuje, že je Peter Spider-man, potěšily, ale zdaleka nemají svou původní sílu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Truly Amazing Spider-Man... už dlouho jsem neměl pocit, že by film dokázal tak perfektně odrazit nějaký komiks, od feelingu přes vizuál až po ústřední postavu, která může aspirovat na Buellera dnešních teenagerů (na to film ostatně rovnou odkáže). Keaton fantastický a thrillerová sekvence z auta je jeden z nejsilnějších momentů v celým MCU. Potěší záporák s lidskou motivací, komorní vyústění a po hrozně dlouhé době i sidekick, který je opravdu roztomile vtipný po celou stopáž. Odpůrce rebootů navíc mile překvapí, že i tenhle Spidey je svůj a rozhodně si ho nelze splést s Maguirem či EMO-Manem, ani zbytkem Marvelovek. To kličkování napříč žánry je u Marvelu vlastně čim dál víc obdivuhodné. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Spider-Mana s Tobeym miluju. Byl to vůbec můj první oblíbený superhrdina. Doba se nám však bleskovým tempem posunula do digitální doby a tak tu máme nového Spideyho se všema super vychytávkama. Tom Holland dokázal, že na roli Petera Parkera pasuje skvěle. Nemá smysl srovnávat, protože tento Spidey je úplně jiný. Více věrný komiksu. Naspeedovaný, ukecaný teenager, kterému tak trochu narostl hřebínek. Jeho věrným kámošem je zde Jacob Batalon. Myslela jsem, že ztvární přesně ten typ "otravného, nesympatického, tlustého, rádobyvtipného kluka." Nakonec mi vlastně vůbec nevadil. Laura Harrier v roli Peterova "Love Interest" mi nepřišla nijak extra, zato mě zaujala Zendaya. Ten její charakter se mi moc líbil. Taková ta odměřená, flegmatická dívka s cynickým smyslem pro humor. Co řekla, to perla:) Micahel Keaton má pořád formu a coby Vulture je perfektní. Nakonec se ukáže, že to vlastně není žádný šílený záporák, který bezcílně páchá anarchii a násilí, ale normální chlap, jehož motivy jsou vlastně docela opodstatněné. Máme tu také překvapivou pointu, kde si člověk řekne WTF? Oh Shit! On to prostě musel vědět od samého začátku. Scéna, v níž veze v tom parádním bouráku Petera a Liz na maturitní večírek, mě dostala. V kině jsem měla úplnou husinu. Ta hudba. Ta konverzace mezi nimi... Oh God!:) A díky Tony Starkovi má Peter ten vymakaný oblek. Chemie mezi nimi fungovala dokonale již v Civil War. Zde tomu není jinak. Vztah otec-syn pokračuje i nadále:) Nový Spidey je úplně jiný, moderní, opatřený nutným CGI nátěrem a digitálními vychytávkami. Je vidět, že Spider-Man: Homecoming se snaží trefovat do cílové skupiny pro dětské až dospívající publikum, zároveň však chce zaujmout i skalní, oddané Marvelovské fandy, kteří dávají přednost dospělejším a zásadnějším kouskům z MCU. Stylem mi film přišel podobný Deadpoolovi. Stejně se musí někdy potkat:) "I'm nothing without the suit!" - "If you're nothing without the suit, then you shouldn't have it." ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 175 miliónov $ | Tržby: 880.2 miliónov $ | Pojatie materiálu je veľmi trafené, a obsadenie je skvelé. Michael Keaton pozdvihol klesajúcu kvalitu záporákov v Marvelovkách opäť na výslnie, respektíve na úplne inú, vyššiu úroveň. Čo ten človek dokáže vyjadriť detailamy svojej mimiky, je neuveriteľné. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Konečně natočili Spider-Mana správně! Příchod k Marvelu přinesl kýžený důraz na příběh a snaha neopakovat se zbytečnou osudovost se vyplatila. Malý Parker je navíc sakra sympaťák a smolař, což byli hlavní ingredience, které minulé adaptace nedokázali úspěšně prodat. Maguire byl rovnou za debila a Garfield zase zbytečně zasmušilý. Pod Starkovou taktovkou se velice příjemně vybarvuje a jeho dialogy s oblekem vše skvěle odlehčují. Keaton jako Toomes patří k nejzajímavějším marvelovským padouchům. Homecoming nabízí v klasické, ale parádné šlapající příběhové rovině hodně originální zvrat hodný Parkrovi smůly. Akční scény jsou skvěle zvládnuté. Komediální šlapou ještě lépe. Scény s baculatým kámošem jsou super. Hudba od Giacchina strká do kapsy předchozí pavoučí skladatele hravými melodiemi i variací na staré televizní téma. P.S: Birdman is back! ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kardinální bullshit šitý horkou jehlou, sloužící pouze k prodeji dalšího merchandisingu v rámci Disney mašinérie. Podprůměrná komedie s nadprůměrným záporákem. Nic víc, nic míň. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Prvních třicet minut mě drželo v neskutečném tranzu, přičemž se povedhlo hlavně kvůli hudbě (konečně se zadařilo! <-> Michael Giacchino) vykonstruovat pocit, že opravdu jsem na něčem novém, neokoukaném a oku lahodícím. Až jsem zíral, jak moc byly trailery tuctově sestříhány a vůbec nekorespondovaly s tónem filmu. Pak bohužel poklesne tempo až jsem se přistihl, že tady (cca v půlce) bych to skutečně pokrátil a trošku zrychlil, ovšem Jon Watts dokázal zajímavé režijní nápady rozprostřít po celém filmu, takže se nenajde část, kdy by nás nepřekvapil dynamickou akcí, dalším trýčkem s pavučinou, který jsme během předchozích 5ti filmů a Civil War neviděli a v úplném závěru dokonce přijde několik naprosto nečekaných momentů. Ty do velké míry souvisí s rozvíjením nyní už velmi spletité sítě Marvel Cinematic Universe a ačkoliv to samozřejmě v době oznámení dohody mezi Sony a Marvelem bylo hojně propírané téma, stejně mě překvapilo, jak je tenhle nový reboot bez originu plný všemožných narážek a lákadel na věci budoucí. Co se týče herců, tak v době natáčení dvacetiletý Holland zvládá patnáctiletého Petera Parkera v rámci možností dobře (jasný cíl na mladší diváky, mě tenhle styl extra nesedí), okolo postavy Disney hvězdičky Zendayi se množilo mnoho spekulací, ale pokud člověk nezkoumal každý drb, tak ho vývoj středoškolských postav ještě překvapí a Robert Downey Jr. je zde dle očekávání málo, i když má alespoň dostatek nadabovaných scén. Jestli tento v trailerech vyboostovaný krok má dopomoci k tíženému znovu-obrodu značky, tak to jsem schopen překousnout, zvláště když Spider-man Homecoming velí nekompromisní Michael Keaton, jehož Vulture je nejen dobře vypadající protivník, ale taky Spideymu dokáže pořádně zatočit (zvláště v civilu). Kolem a kolem pro mě bylo překvapením, jak moc vypadá tenhle film jinak než se prezentuje, kolik postav z velmi bohaté spider-manovské mytologie si ještě šetří do budoucna a nebýt těch problémů s tempem bych i snad šáhl po pěti hvězdičkách a to jsem po těch všech zprávách a castingu opravdu neměl nikterak vysoká očekávání...8/10...[5.7.2017_Cinema City IMAX_Flora] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najotravnejší Parker, najlepši záporák (Keaton FTW). Raimyho SM sú stále o level vyššie. Aj vrátane trojky. 70% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Peťuleho high school dramata nejsou to pravé ořechové, ale pokud se to zaintegruje do MCU, tak je to najednou to nejlepší... :/ I když tu je zajímavý Michael Keaton a v malém tu pokračuje Gwyneth Paltrow, radši bych zralého pavouka. Budu si tedy muset zase víc číst. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Spider-man je zřejmě jediná komiksovka, které se nikdy nepodařilo tak úplně zacílit na správnou sortu diváků a zvolit adekvátní image. První pokus byl nejdospělejší a pak už to šlo dolů. Momentálně se po krátké odmlce vyměnil protagonista a z čerstvého dospěláka kterému horko těžko prodají v obchodě alkohol tu máme superhrdinu, který má div né horkou občanku. Jestli je tenhle teen tah dobrý či špatný těžko říct, ale výrazný posun kupředu se nekoná, jen se na to šlo odjinud. Výsledek je však veskrze opět průměrný. Samozřejmě highlighty jsou, ne že ne. Scéna s lodí (už v traileru) je působivá a všechno okolo Keatona jakožto hlavního záporáka je lahůdka (rozhovor v autě skoro husina). Akce ale obecně nic moc a je jí málo. A školní laškování a uměle naroubovaná femme fatale, která znesnadila pavoučímu muži rozhodování o (ne)záchraně světa je tam vyloženě jen kvůli tomu, aby měl příběh nějaký dramatický oblouk a hlavní postava životní dilema. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Náš dobrý soused Spider-Man je konečně doma a ač mu ta cesta trvala déle, než naprosté většině opilců, návrat stál za tom Tom Holland perfektně kombinuje jak roli Petera Parkera, tak i Spidermana (Toby byl dobrý Parker, Garfield Spiderman, ale ani jeden nezvládal obě role dostatečně přesvědčivě). Marvel zabrouzdal opět do jiného žánru a po vesmírných hrátkách a mystickém Nepálu nám naservíroval nefalšovanou středoškolskou jízdu. A rozhodně je to dobře, protože přesně tohle tady chybělo. Hrdina, který má své problémy jak v reálném, tak i superhrdinském životě. Watts ve filmu umě pracuje s detaily, které v minulých sériích nebyly dotažené (nad parkem se prostě na lanech houpat nebudete, protože tam lana nemáte kde vystřelit - přesně nad tím jsem dumal před filmem!), nebo byly úplně opomíjeny (kde Spiderman jen tak vytvořil svůj oblek - místní "homemade" se svářečskými brýlemi je špice). Vulture je v podání Keatona skvělý a scéna v domě Liz a autě před plesem je jedním z vrcholů thrilleru - beze srandy). Finále pobaví a motivace postav nejsou tupé a nucené. Castingy super, jen Flash neměl být Flashem (tohle prostě není komiksový Flash), ale nějakým náhodným floutkem. MJ je snad je Marvelácký vtípek a Captain dovedl do dokonalosti to, co na něm fanoušci nenávidí. Je vidět, že si to uvědomují i tvůrci (jen začínám mít strach, aby ho nenechali žít a nezabili v Avengers Tonyho - to by fanoušky mnohem více zasáhlo). Hudba je průměrná, ale modernizace původního soundtracku u úvodní MCU sekvence naprosto geniální a téměř z ní mrazí. Spidey se Marvelu jednoznačně povedl a já jsem spokojený. Půjdu nakonec ale o hvězdu dolů. Sice se jedná o nejlepšího Spideyho, ale hluchá místa tam jsou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tenhle comicsový filmový vesmír (smlouvy, rivalita, Marvel, Sony ad.) jde krapet mimo mě, zajímá mě výsledný produkt a musím říct, že s tímhle kouskem jsem spokojený. Tvůrci mají k dispozici mnohem zajímavější pole působnosti než třeba v případě „prvotiny“ s Tobeym Maguirem. Nepotřebujeme znovu vidět pavoučí kousnutí, nepotřebujeme bulet nad smrtí strýčka. Prostě nastupujeme do rozjetého vlaku. Náš hrdina balí největší kočku na škole, tvůrci umně využívají marvelovského filmového světa a baví třeba trháním trajektu. Ač tedy akce má kolísavou kvalitu, to si zase musíme přiznat. A Spidey tak trochu nezodpovědně ničí cizí majetek. Nicméně tak trochu platí to, co jsem vnímal u předchozího Amazing. Že mě snad i víc bavilo tokání mezi Peterem Parkerem a šprtkou Gwen než samotná comicsová linie, tady to místy bylo podobné. Tom Holland každopádně moc fajn, pojetí legendárního kamaráda ze sousedství mu sedí dokonale. A z jeho setkání s padouchem (v obou případech bez kostýmů) lehce mrazí. Nepotřebuju to vidět znovu, ale čtyři hvězdy dám. PS: 15 minut bych šoupnul pryč. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Od sympatického hlavního hrdiny přes jednoho z nejlepších marvelovských záporáků po Giacchinovu hudbu, takřka všudypřítomný, ale nevtíravý humor a jeden velmi mile nečekaný zvrat... Všechno je tu správně. Nebudu přece Spider-Manovi vyčítat, že cílí na mladší publikum, když je Peter Parker tentokrát puberťák. Naopak to je výhoda, protože z jeho věku pramení ta velká klukovská touha být velký, někam se zařadit a být užitečný, která to vše žene kupředu. Nejnovější přírůstek do téhle komiksové rodiny je zkrátka svěží podívaná, která navíc nezdržuje ničím, co jsme už viděli (Spider-Manův zrod a tak dále), ale pěkně, přehledně a s nadhledem vypráví něco nového. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama