Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele eMejla k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2016) (S01) 

Obecně kriminálky nemusím, ale Raplova první série je velmi chytlavá. Hutná depresivní atmosféra, skvělá hudba a parádní kamera. Dějově napínavé, sice v něčem trošku přehnané a nelogické, ale rozhodně to není úplný trapas. Mě se líbilo. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Z tajemného, vcelku napínavého seriálu s parádně hustou a depresivní atmosférou, podmanivou hudbou a výtečnou kamerou se stala nezajímavá frašku. Škoda, kriminálky nemám obecně rád, ale Rapl mě na celý den, kdy jsem ho dával z archivu, přikoval k televizi. Druhá řada všechno dobré zahodila, přidala agitku a vůbec mě nebavila. Dodíval jsem se jen ze setrvačnosti a ideální by bylo, kdyby se do toho hovna už dál nerýpalo, jinak bude smrdět čím dál víc. ()

Bubáci (2019) (S02E07) odpad!

:-D Tak to byla sračka. Určitě to šlo natočit aktuálně a přitom decentně, ale tohle je do očí bijící multikulti agitka. Mácha přikrmuje migroše, protože jídlo co dostali ti nevděční parchanti nechtěj žrát, Slepice jim shání cigárka, přesto dva "frustrovaní" bubáci zapálí stan kde spí další lidi, ukradnou auto a Rohana zajímá především jejich bezpečí a nakonec je ke spokojenosti všech usadí v plesnivým baráku. A nakonec to zabije píseň od Marty.... jako komedie dobrý ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) odpad!

Česká propagandovize evidentně tápe. Najednu stranu nás krmí levičáckou agitkou, že jako čecháčkové jsou zlí, protože nemají rádi čmoudy a ideo-policie jim za to může v klidu rozbíjet hračky, a přitom celkem vkusně realisticky ukazuje, jaký jsou to parchanti, jak se chovají k ženám, no a když udělají průser tady, tak hned zdrhaj ke svojí smečce do německa. Tak já teď nevím, jakej je ten správnej názor, kterej si z toho mám vzít. První série super, ale tahle je konstantně sračkoidní. ()

Reklama

Reklama