Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele papaJA21 k tomuto seriálu (1)

Nástřel (2016) (S01E01) 

Na Rapla jsem se docela těšil, ale první díl se podle mého moc nevyvedl. Hned první scéna je strašně nahraná, takovou rvačku už uvidíte jen v 50 let starém východoněmeckém westernu. Obsazení a herecké výkony taky zrovna moc neoslnily. Ale nejhůř je na tom scénář. Čistě náhodou se zmíní někdo přesně tak aby to vyhovovalo postrčení děje a je to až blbě okaté. Manželka se zmíní o bažinách, aniž by se í na to někdo ptal, přítělkyně se zmíní o předávkování jen tak mimo řeč, biatlonistka si zrovna jen tak postěžuje o změně tréninkové tratě a kupodivu, jsou to vždy ta rozhodující doznání. takže zatím tak jedna hvězda. ()

Reklama

Reklama