Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele verlit k tomuto seriálu (3)

Nástřel (2016) (S01E01) 

Skvělé úvodní a závěrečné titulky, dobrá atmosféra, zoufalý scénář a slabé herecké výkony, v některých případech hraničící s ochotnickým divadelním představením. Škoda, těšila jsem se, ale kriminálka prostě potřebuje děj, potřebuje zápletku, stopy, napětí a vyvrcholení a nic z toho se prostě nekonalo. Dvě hvězdy, zatím. ()

Křížová cesta (2016) (S01E02) 

Skoro se bojím, že to bude trademark seriálu, že budou všechny případy vyřešeny nikoli klasickou prací (sběr stop, výslechy, ověřování a vylučování vyšetřovacích verzí), ale prostě jakýmisi záhadnými momenty vnuknutí. Zcela bezdůvodně hlavního hrdinu napadne: "Třeba to bude takhle", načež to všichni vezmou za bernou minci a ukáže se, že to tak je. WTF?! Kamera dobrá, Krušné hory hrají jako o život, ale chybí tomu to základní - napětí a příběh. Dám šanci třetímu dílu, ale moc nadějně to nevidím. ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

Interakce mezi postavami a hlášky se mi líbily víc, než v předchozích dílech, ale to scénáristické zoufalství je prostě...zoufalé! Opravdu chcete postavit rozuzlení na faktu, že na místě vraždy byla náhodou fotopast? Čekám, že ve čtvrtém dílu se po vraždě zeptají kolemstojícíh, jestli viděli, kdo to udělal, dotyčného zatknou a to bude všechno. ()

Reklama

Reklama