Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot 2
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele castor k tomuto seriálu (2)

Hypnóza (2005) (S02E02) 

A já se teda zasmál.. Hypnóza sice rozhodně není tak suverénní a jistá jako třeba komediální chuťovka Vše pro syna, na které si smlsli představitelé hlavních rolí rodičů Václav Postránecký a Táňa Medvecká, ale i přesto potěší. Česká televize tak udělala moc dobře, když přišla s cyklem malých televizních komedií, které se vždycky těšily velkému diváckému zájmu. Hypnóza tak s přivřením obou očí patří k tomu povedenějšímu, co cyklus nabídl. ()

Dámský gambit (2006) (S03E01) 

Povídkový cyklus Nadměrných maličkostí nabídl i jeden zajímavý námět, ve kterém hrají hlavní roli ryze ženské zbraně. Egoman a samec Olda tu pentluje mezi dvěma ženami, hodnou manželkou a náruživou milenkou. První o druhé logicky ví, ta se ale nepříjemnou pravdu už brzy dozví.. kvapem si nicméně v hlavě srovná, že panikou a hysterií nic nevyřeší. Škoda, že tahle taškařice nedisponuje větší pravděpodobností, protože povídka svižně utíká a má i jedno herecké eso v rukávu. Když totiž Matonoha kašle na to svoje křepčení, tak je z něj výborný herec. Škoda jen, že obě kolegyně herecky výrazně převyšuje.. ()

Reklama

Reklama