Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele Vejrrr k tomuto seriálu (6)

Podfuk (2004) (S01E01) 

Na středu vah naměrných maličkostí, kdy se někdy váhy silně nakloní pod vahou kvality, a jindy se zase převrátí na stranu podprůměrnosti a nudy. ()

Případ mediálního trpaslíka (2004) (S01E03) 

Bulvár .. jen trochu víc do něj. Na toto téma jde udělat vtipnej příběh vždycky :) Není to lecjaká objektivní kritika, která by zapůsobila na ty babky - který by si ty sračky přestali kupovat ... Ale k průměrnému pobavení tenhle příběj určitě posluží. ()

Vše pro syna (2004) (S01E04) 

Společně s Hypnózou určitě nejlepší NM, která byla natočena! Těžko říct, která je lepší - každá je úplně o něčem jiném. Ale takhle má zkrátka vypadat krátký snímeček o běžné situaci, která lidi potkává .. a co se může stát každým trošku ulítlým rodičům, kteří se příliš snaží pochopit svoje dospívající dítě. Hlavně neberte vážně slůvko Drama u popisu žánru. Jedná se o komedii, u který se budete řechtat ať je vám 12 nebo 70 let :) ()

Duch modrého pokoje (2004) (S01E07) 

Proti tomu nelze nic namítnout: Vtipné, nápadité, britské a s obsazením co zaručuje při kvalitním scénáři i kvalitní dílek nadměrných maličkostí. ()

Hypnóza (2005) (S02E02) 

Tenhle díl Nadměrných maličkostí je laděný spíše do těch teenegerovských komedií, ale proč se trošku nevrátit do dob těch lyžáků, kde vznikaly ty krásné marnotratné lásky... Jednoduchý a vtipný námět + herecká lahůdka v podání nejen začínajícího Mádla, ale i mistra herectví pana Preisse... ()

Manželé roku 2006 (2007) (S04E02) 

Pro mě asi nejslabší nadměrná maličkost, co jsem viděl. Jen trochu (ikdyž trochu krkolomě podaný) vtipný absurdity toho našeho žití, ale jinak nekomediální, divně přemodernizovaný, nepohodový a hudebně ... totálně zkur-ený. Neříkám, že každá Nadměrná maličkost by měla být pohodička, u který se člověk zasměje... Nevím o ničem, co by určovalo, že tenhle cyklus musí být komediální. Ale probůh tohle ... ()

Reklama

Reklama