Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2004–2007), 12 h 18 min (Minutáž: 27–53 min)

Předloha:

O. Henry (povídka), O. Henry (kniha), Anton Pavlovič Čechov (kniha) (více)

Hrají:

Miroslav Donutil, Pavel Zedníček, Josef Somr, Jiří Vacek, Leoš Suchařípa, Jiřina Bohdalová, Jan Zajíček, Miroslav Berka, Zuzana Bydžovská, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Stanislav Zindulka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(19)

Recenze uživatele Yardie k tomuto seriálu (2)

Podfuk (2004) (S01E01) 

50%. Todle musí být dobré jako divadelní hra. Nicméně TV zpracování se mi nějak extra nezamlouvalo - příliš málo vtipu, celé mi to připadalo jakoby odfláknuté - hlavně to natočit. Na to, že to mělo 50 minut to bylo celkem o ničem a nic podstatného se nedělo. Možná by tomu prospěla delší stopáž, pořádné vykreslení postav a důkladnější práce při natáčení. Takhle to bylo v podstatě o ničem a tedy ani závěrečná pointa tak nevynikla, jak asi měla. Howgh! ()

Dámský gambit (2006) (S03E01) 

Takových 50%. Prvních 30 minut docela velká nuda, bylo to takové naivní a o ničem v podstatě. Pokud to mělo být drama, tak nebylo a pokud komedie, tak ta také ne. Ovšem poslední 15 minut bylo skvělých. Jakmile se začaly psát SMS-ky, byla to docela dobrá zábava a i jsem se nasmál. Ale pouze 1/3 vtipná u komedie je dosti málo. Těch 50% je optimálních. Howgh! ()

Reklama

Reklama