Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Mata84 

všechny recenze uživatele

Joooooj, toto sa tiez pozeravalo vo velkom a pred par rokmi to riadne ficalo...zo zaciatku som to aj ja "zrala", postupom casu ma to akosi pomaly prestavalo bavit... ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává po Americké občanské válce..zajímaly mne především kostýmy , zbraně a rekvizity....dějově nic moc. ()

booom 

všechny recenze uživatele

Natocil bych ultimatni remake v tomto obsazeni: Dr. Quinnova - Hilary Swank, Sully - Gerard Butler, Postak - Cillian Murphy, Holic - Tim Roth, Robert E. - Michael Clarke Duncan, Hank - Sean Bean ad. Rezie: Tony Scott ()

Jarlaxle 

všechny recenze uživatele

Ze začátku celkem dobrý seriál. Postupně ale kvalita dílů dosti pokulhávala. Některý díl by si zasloužil i 4*, ale je i několik takových, co by patřily do odpadu. Ve výsledku 3* ()

migsee 

všechny recenze uživatele

Michaela Quinnová se zapsala do dějin a jistě se o ní učí děti na amerických školách, protože mluvila s prezidentem, jako první žena se účastnila jezdeckých závodů, angažovala se v právech indiánů atd atd. Ale na druhou stranu, když jsem dělala zkoušku z dějin USA, tenhle seriál mně celkem pomohl:) ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film, který bych doporučil každému, kdo hledá pohodovku. A navíc opravdu příjemnou. Slušné díly, skvěle zahráno i natočeno. Doporučuji!! ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Doktorka na divokom západe, vojaci versus indiani a ich večné boje, sem tam nejaka zapletka, tak k ranajkam pozeratelné ako podmaz, kto má trochu rád Western. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu za to, tenhle serial me naprosto dostal =) jsou herci, kteri maji skatulku : To je ten a ten z Doktorky Quinnove, a tim zustanou navzdy =) Mam slabost pro Briana, i kdyz byl obcas na prestlamu a Matt byl proste kus =D A Hank s Horacem byli naprosto bozi, takze mi serial doktorky - ochranitelky mi nepripadl az tak tuctovej=D ()

hany83 

všechny recenze uživatele

Nostalgie:) Spravedlivá doktorka kompletně "zachraňuje" celé městečko, pro sebe navíc najde borce všech borců...Jojo, pamatuju, jak jsme to hltali, mám pocit, že to bývaly páteční večery... ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem sledovala asi tak ve třinácti letech. Utkvěl mi v paměti. Příjemná podívaná. Je o síle přátelství, laskavosti, což byla Dr. Quinnová celým srdcem, o lásce. Nikdo jiný by se na tuto roli nehodil tak skvěle jako J. Seymourová. Výběr byl víc než dobrý. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5 let, tak jsem tenhle seriál měl rád... Bohužel. Když jsem ho pak viděl v pozdějším věku, tak jsem si dal tu práci a pár dílů zhlédl, stále jsem totiž čekal, že mě chytne. Žel, nestalo se tak. Je to slátanina o nadpozemsky šikovné a hodné "paní", která, nevím proč, chodí s naprostým idiotem s ještě horším jménem. ()

Reklama

Reklama