Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Seriál z Divokého západu stál především na výrazné a skvělé Jane Seymourové, která je od těch dob jednou z mých oblíbených hereček. Je pravda, že to byla v podstatě telenovela přetékající patosem, ale ten seriál měl duši i zajímavé zápletky. K devadesátým létům neodmyslitelně patří a přestože ho již samozřejmě dávno nesleduji, tak jednou za čas neodolám a vždy se rád podívám na to, jak statečná doktorka Mikee zpacifikuje celé Colorado Springs...:) ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Kedysi (na základnej) som tento "skvost westernov" považoval skvelú výplň nedeľného večera. No dnes, s odstupom času a konečne triezvy :-) v tom vidí iba slaboduchý pokus o telenovelu divokého západu. Plus, to že je tento seriál zaradený (k 16.10.2011) na 290.miesto v poradí obľúbenosti seriálov, začína ešte viac poukazovať na to, že - so stúpajúcim počtom užívateľov (ktorí si ako inak, vytvárajú multi-účty, "honia" body - a to nie len pred nejakou očakávanou ČSFD premierou) - úroveň tejto stránky KLESÁ stále viac a viac. FUJ. Nasrať. ()

Reklama

frbulka 

všechny recenze uživatele

Mám to městečko na západě ráda. I přesto, že mi doktorka Mike občas svou přehnanou aktivitou leze na nervy a Sully je pochodující nerealistická mužná dokonalost sama. Mám ráda všechny jeho obyvatele, jejich každodenní problémy těla i duše, jejich žabomyší války i ty války velké, např. bolestnou otázku původních indiánských obyvatel. Když se na to dívám dnes, asi 11 let po odvysílání poslední série, mám pocit, jako bych se vracela domů. A to je hrozně fajn...80%. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Horších 70% z dnešního pohledu, ale jako děcko jsem tenhle seriál zbožňovala, je faktem, že to bylo i proto, že Česká televize tenhle seriál kdysi reprízovala takřka neustále. Ale i tak má tenhle seriál svojí kvalitu, je faktem, že Sally a doktorka Quinnová je nekončící dobro, obětavost a pochopení, ale věrohodné prostředí, herecké výkony a samotný námět je v kinematografii seriálů vcelku neobvyklý a aspoň v prvních třech sériích nepůsobil lacině. Takže 70%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná westernová romantika je tak neuvěřitelně uchcaná a připosraná, že se na ní člověk snad ani nemůže zlobit, přestože celý seriál je v podstatě dokonalým ztělesněním typicky americké politické korektnosti (rasismus je špatný, áááno?!). Sama hlavní hrdinka je plnohodnotným ženským ekvivalentem Chucka Norrise v dobách jistého texaského rangera, a vedle jejího miláčka Sullyho vypadá i takový Mirek Dušín jako sadistický pedofil uctívající Adolfa Hitlera. Absolutně guilty pleasure oddechovka. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Alley Mills (Marjorie) je žena Orsona Beana (Loren). (Zephyr01)
  • Joe Lando, představitel Sullyho, přiznal, že během natáčení se do Jane Seymour, která ztvárnila doktorku Quinnovou, zamiloval. Ona ale jeho city neopětovala, a tak jejich vztah zůstal jen na obrazovkách. (Zephyr01)
  • Natáčení probíhalo v přírodě v okolí Malibu. (Lynette)

Reklama

Reklama