Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Recenze uživatele liskam k tomuto seriálu (5)

Peacemaker (2022) 

Jak to napsat aby to nevyznělo úplně blbě. Pro mě osobně je šest a půl hodiny Gunna a jeho stále stejných a opakujících se vtipů ve stále stejných situacích prostě moc. Dva, tři díly dobrý, člověka pobaví... Poté se ale v podstatě není na co těšit. 60% ()

Úplně nový svět (2022) (S01E01) 

A pak že se nedá natočit dobrej seroš vo úplnejch kterénech... 80% ()

Superprimát (2022) (S01E05) 

Začíná to být předvídatelné. I ty fórky už tak nebaví jako na začátku... došli variace a teď se už jen opakují. 68% ()

Přečtený Murn (2022) (S01E06) 

No...... po prvních dvou dílech by mě v životě nenapadlo, že do komentáře k 6 dílu napíšu, že se začínám nudit. Ale za mě je to asi takhle... Jednou za rok/dva Gunn opravdu pobaví, ale každý týden dokolečka sledovat naprosto stejný humor (kterej není ani dvakrát chytrej) prostě začne nudit. Takže nezbývá, než to trochu vohulit 2*   Sorry děcka. ()

Srdce na draka (2022) (S01E07) 

Tak tohle bylo o něco lepší... Jeden z hlavních hrdinů umřel (konečně). A jiný se objevil a hned umřel (škoda nevyužitého potenciálu) Ale v dnešní době "bílou sílu" neudrží při životě ani takový volnomyšlenkář jako je Gunn a už jen proto, že si jí tam dovolil dát, tak je musel stihnout strašný trest, zemřít rukama vlastního syna a totálního diletanta. Bohužel vtipům se už nesměju a "kráva" mě moc nepřekvapila. Vím že jdu proti proudu, ale slabé 3* a 55% ()

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama