Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nechcu nic říkat , ale podle mě jsou všechny takové talk show a všelijaké televizní soutěže na stéjné urovni jako v jiných zemích akorát že v případě talk show mají zvučnější hosty jako třeba Jim Parsons který dokonce zatancoval Gangnam style a v televizních soutěžích mají na vrch v talentech takže nechápu že naše talk show kromě Show Jana Krause patří do šedého hodnocení a zahraniční show si to válí v červených číslech no to bude asi všechno co jsem měl na srdci , ale počkat něco by ještě bylo Kraus je lepší jak Craig a říkejte si klidně co chcete ( 8.4.13/MAC/Jim Parsons***** ) ( 8.4.13/MAC/Lisa Kudrow*** ) ( 8.4.13/MAC/Bradley Cooper**** ) ( 9.4.13/MAC/Michael C.Hall***** ) ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zaujal: Clive Barker (řekl bych nejlepší díl pořadu, Barker předvede kalhoty spíchnutý z lidský kůže, povypráví o silách zla a dobra kolem nás a zavtipkuje na účet katolíků), Butler (oba jsou Skoti, čili společný téma se našlo), Rupert Grint (další Evropan, rozešel se s Fergusonem v mínění, zda skutečně existuje magie), Amanda Seyfried (zvláštním způsobem křehká, nejistý krásky jsou nejlepší, proto sympatická, opak asertivní kurvičky, jak jim říkával Peckinpah). A samozřejmě Craig Ferguson. ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

S každým dalším zhlédnutým rozhovorem je tento skotský chlapík pro mě je jasnou jedničkou talk show. V rozhovorech samotných se sice o dotyčných lidech nedozvíte absolutně nic, za to se budete smát od první vteřiny. Zajímavé jsou i monology a občasná hudební intra. Za vrchol dokonalosti považují díly s Kristen Bell, která se staví na návštěvu 4x do roka, takové krásné souznění ve vždy krajně netradičním rozhovoru by mohlo být každodenní. Craigu vyhoď robota a pořiď si Kristen! ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ubehlo 25 rokov od jeho prvej talkshow a 10 rokov od Late Night, ktorou sa zaradil medzi špičku moderátorov súčasnosti. Po dlhých rokoch odovzdáva tento Škót žezlo mladšej generácií, no dúfam že moderovanie nezavesí na klinec. Sever Európy má tých najlepších moderátorov a je len otázkou času, kedy tento, mne o mnoho bližší humor než americký, nahradí trápne reality moderátorky typu Oprah. Takže si dáme za Craiga trápnu minútku ticha. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • První epizoda s Craigem Fergusonem byla vysílána 3. ledna 2005, poslední 19. prosince 2014. Celkem se objevil v 2 058 epizodách. (jarks)
  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)
  • Úvodní píseň nazpíval sám Craig Ferguson. (Poker_Face)

Reklama

Reklama