Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

morfas 

všechny recenze uživatele

Poněkud zavádějící název, protože tento zajímavý televizní magazín není určený jen ženám. Jsem rád, že tento pořad existuje, protože se zabývá tématy, o kterých z nejrůznějších důvodů nechceme mluvit před svým lékařem, ani v okruhu svých nejbližších, natož veřejně. Kromě toho je to poradna, která poskytuje cenné rady a doporučení z nejrůznějších odvětví, opřená o názory a zkušenosti odborníků v daném oboru. Navíc, každý týden je věnován nějakému hlavnímu tématu. Výpis jednotlivých dílů, naleznete na webu pořadu. Sama doma - témata týdnů ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

Reklama

annifrith 

všechny recenze uživatele

Co maj mamky na MD dělat? Kromě každodenního kolotoče, můžou chodit někam do mateřskýho centra. Ale tohle není jen pro maminy. Někdy to skouknu a docela mě to baví. Jindy jdu radši na zahrádku vyplet pažitku nebo ošetřuju podlahovou krytinu. Mimochodem, nevím, kterej...vymyslel termín mateřská dovolená. Byla jsem na ni čtyřikrát, ale do dovolený to mělo daleko. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tjádam tjadatýtam tap tará tarátam tam... Ano milé divačky, naše zbrusu nová znělka, kterážto je přesamplovanou verzí původní už tak slabé verze, ohlašuje další pokračování oblíbeného popoledního pořadu pro ženy po lobotomii. V dnešním díle nám paní Mařena ukáže, jak vyrobit papírové vánoční ozdoby takřka k nerozeznání od výrobků vašich dětí ve druhé třídě při vytvarné výchově. Navštíví nás paní Škrabalová, neznámá spisovatelka a představí své dvě hutné knihy o upalování, vybleté bez invence na objednávku a v neposlední řadě si povíme něco v rámci téma tohoto týdne, které zní: Bezduché plácání o ničem se slepicemi podobnými nám samým. Na našem chatu s vámi dnes bude doktor Plácal, kterého se můžete ptát, jak úžasná jste a na všechny související otázky... Jedna hvězdička za to, že se někdy, spíše náhodou, dotknou podstatných témat. Ale to aby měl na tu kupu člověk vidle - samozřejmě Female edition! ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Považuji tento pořad jako opravdu dobrý, pro ty ženy, které opravdu musí zastávat domácí práce v plném proudu. Je to svým způsobem oddych a co si budeme povídat, vedou se tam debaty, které většinou obohatí a inspirují. Určitě tento typ pořadu neberu jako odpad! neboť má nějakou myšlenku a vůbec ne tu špatnou. Holt je to jen pro určité typy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama