Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat Nepoustějte, jste-li sama doma. Popis: Hrozí riziko házení předmětů na televizi v návalu vzteku, stoupající agresivita s každým dalším slovem o jednoduchosti žen, nastává kolaps z nepochopení. Rozhodně nesledovat, je to o zdraví. Jestli si producenti myslí, že tohle zajímá české ženy, tak se jděte vážně bodnout!!! ()

Komfidia 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení pořadu. Uznávám, není to zrovna odvaz, ale cílová skupina - ženy na mateřské, si myslím, můžou být spokojeny. Občas se zde ukážou i poměrně známé zdravotnické kapacity a odborníci napříč mnoha obory, že i já, člověk, co kouká na podobný druh pořadu jen proto, že nemůže najít ovladač, s napětím poslouchám. Normálně bych to viděla tak na 2,5*, ale mám pocit, že je potřeba "přitlačit" a za Sama doma trochu postavit. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Samé domácí samice, čubky čubpičky... Nebo úkoly? %-o . . . Největší psina je, když si fenečky soudružky redaktorky s jinými soudružkami redaktorkami reaktivně lízají re(da)ktální otvurky... Ejhle je potvurky! Tolik uslintané líbeznosti teče na našince z obrazovky! To je až jakási >veřejnoprávní< perverze... . . . Nu a jinak masově - zviditelnit nějakou tu kdejakou kámošku, nánu nenánu, chvíli po ránu - to je to, oč tady běží... Dlužno uznat, že objeví se semo tamo i nějaký ten (nad)samec, alfa i omega dámských sníků. Svatá prostoto, vyloženě >veřejná služba< pro fňukající dámy vyšší nižší třídy... Ano ano, přejme jim to, vždyť jinak by přece chudery shnily doma... :o))) . . . Docela by mě ale zajímalo, kolik to všem zúčastněným sype (?), respektive kolik procent z honoráře stojí promrdat se k holkám do placu... Kolikrát je to totiž hotovej mix PR a PP. Pruzené pipiny! Veřejnodámě... Tož kontakt! %-/ - - - P.S. Já fakt nevím, proč ve mně ten celevřitní socializhnus vyvolává jen ten odpor a pohrdání... °-( - - - - - (Sledováno sem tam na >čubtéčku< když jsem sám doma, hodnocení 20.10.2010 mnohé - kokotmentář zde 69Ý - 15.3.2011) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Aby to bylo na nějaké úrovni, tak by se nejdříve musel změnit ubohoučký a vcelku stereotypně nudný koncept pořadu. Sice se zde probere páté přes deváté, ale po skončení jednoho vydání, jsem si z daných témat nic nezapamatoval. Na co třeba chatovat s hostem, když ten se vidí už doma a problémy diváků ho zjevně zajímají jen nuceně. Nejméně sympatické jsou pak moderátorky, kterým vévodí od pohledu nesympatická Alena Veliká (její výmluvné příjmení mluví za její ego). Režisér této nemožné relace si musí nejspíše připadat jako Spielberg, když jde v poledne točit. Já bych se s tímhle hned tak nepochlubil, raději bych změnil zaměstnání, být na jeho místě. I když hovno dělat, nic pořádně neumět a mít za to dobrý prachy, jako v jeho případě, je taky dobrý. 0% ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem...napsal uživatel, který nepochopil, že pořad je určen ženám v domácnosti, na mateřské, babičkám..chlapi máme snad automagazíny a jiné, ne? I když by mohlo být něco i pro nás, nepopírám. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama