Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Everyone 

všechny recenze uživatele

"týdatadadytataptadamtýdam týdatadadytataptadamtýdam taptadapdam" Mně se líbilo, jak to komentoval Kraus: "...a pak tam řeší takové ty důležité věci, jako když si dítě zapomene doma šálu", mimicky napodobuje moderátorku, která se empaticky tváří jako zoufalý rodič. Z bezradného obličeje vyloudí otázku, jakožto zoufalá matka (stále paroduje moderátorku), směrem k odborníkovi, který by ji mohl svými hlubokými znalostmi zachránit a vyřešit její problém: "Co s tím?" ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Co je na Sama doma tak špatného? Proč lidi hodnotí odpadem pořad, který je určený pro matky na mateřské, když nejsou ani vzdáleně matka na mateřské? Je pravda, že oficiální text distributora zní trochu směšně, zvlášť poslední dvě věty, ale nepřijde mi nic špatného na tom, že se matky dovídají o různých nemocech, které dětem hrozí, jak se vyrovnat s tím, že má jejich dítě lupénku, jak uvařit bezlepkové jídlo, nebo melounovou marmeládu. Zvaní odborníku mi přijde chytré a věřím, že možnost skutečně se ho zeptat už leckomu dost ulevila. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o pořad zaměřený na detailní rady ohledně správného tvaru šidítek! Ba co víc, toto téma je až podezřele opomíjeno. Vypadá to, že bezvarlatné se zajímají, jsou-li nezapojeny do pracovního procesu a mají tudíž čas čumět po dvanácté na bednu, především o svůj zdravotní stav, háčkování státních vlajek a tanec v rytmu zumbie. Zajímavý náhled do světa nepřítele. Tlupa moderátorek se stále zlepšuje v nasazování pozorného a zvídavého výrazu, ať již pan dochtór nebo kuchař, či jiná rukodělná entita hovoří o čemkoli. Začínají připomínat hypnotizující přestárlé panenky Chucky. Protože jsem v dobách, kdy byl tento skvost reprízován pár hodin po půlnoci, často trpěl nespavostí, vím o nanášení make-upu víc, než je pro heterosexuálního samce záhodno. Hvězda navíc za to, že krasavice na mateřské mají příležitost během dne zaslechnout i souvislejší větu, než: huň huň, pfrrrrrr, blééééé, kokínko na ždi.... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Pořad pro pipky, který baví koukat hodinu na to, jak si udělat masku na vlasy z krému a vajíčka nebo jak vybavit dětem do školy aktovku. Poslední hit je možnost napsat do televize, co je štve na manželovi, a ty nejlepší kousky se pak přečtou nahlas ("Paní Janě nejvíc vadí, když jí její muž nepomáhá s uklízením - smích moderátorky. Paní Magda píše, že nejvíc jí rozčiluje, když její manžel nechává zvednuté prkýnko - smích moderátorky") Provází je pár meger, co permanentně přikyvujou všemu a nasmívaj se furt jak měsíček na hnoji, ale stejně si v hlavě opakujou "mysli na prachy, mysli na prachy". Jedna * za to, že je to možná pro nějaký lidi přínosem. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Já bych tenhle pořad úplně nezavrhovala. Soustředěně se na to sice dívat nedá, ale jako kulisa při vaření nebo žehlení to docela ujde. Nemusíte u toho totiž přemýšlet a ještě se dozvíte, jak nejlépe vyléčit opruzeniny dětí nebo kvasinkovou infekci. Za tohle si tu jednu hvězdičku určitě zaslouží. Jen pozor, ať nedopadnete jako ta "sama doma" z České sody. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama