Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele kritička k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Já nevím, jak tento film ohodnotit. Je zcela evidentní, že se snaží společnost, který tento film vytváří, zapůsobit na diváky seriály, které jsou už divácky úspěšné - Tajemství loňského léta, Zoufalé manželky a Gossip girl. U jednotlivých seriálů vás zaujme neobvyklý styl, jakým je děj psán. Ať už je to zabíjení vybraných osob rok poté, vyprávění děje mrtvou manželkou nebo psaní textovek. Je zde evidentní pokus spojit všechny tyto tři zvláštnosti do jednoho. Celkem se bojím, co se z toho vyvrbí, protože ani jedna z postav mi není vyloženě sympatická, člověk se tam nemá s čím ztotožnit. Celkově se mi ten seriál ale líbí právě díky zvláštnostem, které už jinde zabraly. Uvidíme, zda se později mé hodnocení sníží nebo zvýší. Zatím dávám průměr - za 3. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama