Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele terin.manka k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama