Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele Maysha k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Na začátku zhlédnutí jsem si stála za tím, že seriál si zaslouží 5 z 5-ti hvězdiček. Výborný cast, napínavý děj... Po shlédnutí všech 5-ti sérií mi přijde, že Marlene King už děj pouze natahuje, aby naplnila všechny díly. Ale jak dlouho to chce dělat? Dokud ostatní seriál přestane bavit? Poslední dobou mně přišlo, že ani ona sama neví, kdo vlastně -A je. A tak vyčkávám, čím chce naplnit další 2 série, abych mohla zhodnotit celek a nejenom část seriálu. Kdybych měla více zhodnotit, byly by to pro některé spíše spoilery. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama