Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele Priaxxa k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Prolhané krásky... Nebo spíš prolhané malé husičky. Hodně dlouho jsem tomuto fenoménu odolávala, ale nakonec mě kamarádka přesvědčila. Bohužel jsem zvládla ani ne celou první sérii a pokračovat ve sledování nebudu. První díly mi připadaly ještě celkem zajímavé, ale čím víc jsem viděla, tím víc jsem si říkala - je to vtip, nebo to opravdu tvůrci myslí vážně? V první řadě se jedná o seriál, který vůbec není o tom, jestli někdo někoho zabil, za těch pár epizod mi dal jediné - že je o tom, jak čtveřice hlavních hrdinek naprosto neumí přijmout zodpovědnost sama za sebe a svoje činy. Nějak jsem je nedokázala litovat - kromě Emily, a to kvůli její naprosto nesnesitelné matce. Jinak jednají postavy naprosto nelogicky a stupidně. Také jsem jaksi nedokázala pochopit, proč jsou loajální ke královně Zlobě Alison a co na ní teda bylo tak super, že se s ní chtěly kamarádit... Ale pak mi došlo, že všechny hlavní představitelky jsou stejné slepičky, jako byla jejich královna, a že si všechny peripetie, kterých jsem byla svědkem, vlastně zaslouží. Bohužel, pro mě to je snad nejhorší teen seriál, co jsem kdy viděla. A že jsem jich viděla hodně :-). Jedna hvězdička za vtipnou úvodní znělku - ta se mi na celém seriálu totiž líbila nejvíc. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama