Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (2)

Rapl (2016) 

Trestám za to, za co pozitivně hodnotím, hodnotím za to, za co lehce trestám. Správná odpověď zní: atmosféra. Byla zajímavá (až magická) a konstantní (důsledně ošetřená), ale byla to vlastně dost depka a k polidštění a odlehčení došlo 5 minut před koncem posledního dílu. Konečně se někdo bavil, usmál, snažil se jen tak klábosit a vtipkovat. Jinak to bylo very very unhappy. A i když jsem tomu nevěnoval plnou pozornost, párkrát jsem se ošíval, že tohle přece nee... Třeba když se najde na smeťáku lidská noha a policajtům to nepřijde zajímavý... Nepátral jsem, ale tohle je podle mě středověk. Ve stejném díle by si ten celník rozmyslel, jestli by zavraždil podřízeného, když si u jeho chajdy pár minut před tím posvítil na nahou ženu pobíhající po lese..? Nákup chalupy Kunešem bez Kuneše, realizované dědictví po bratrovi mafiánovi - těch nesmyslů by se tady našlo určitě víc. Ale je to televizní seriál, není to vzdělávací pořad. A podle mě jako takový obstál slušně. ()

Reklama

Reklama