Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Dr.Taby k tomuto seriálu (4)

Exekuce (2019) (S02E01) 

Nejsem úplně spokojen. Úvodní osvobozovací akce mě přišla dost divná a vzhledem k našim reáliím až pitomá. Scéna s popem a čučícími dozorci jakbysmet. A celé Kunešovo vyšetřování, postavení mimo službu a exekuce? Jako proč? A tak gansterská linie je tam jako promo Černé Hory nebo co je to za Balkán? A ten celý soukromý Kunešův případ zabral asi tak 1 minutu z dílu. Fakt nevím. Co by Ústečák tomu dám ještě šanci. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Trpěl jsem jako zvíře... To že se Ústí netočí v Ústí sice chápu, ale tahá to za oči. Ale všechno ostatní je fakt špatně úplně. Z postav se staly karikatury. Je jich tam moc, času je málo, takže každej má tak 2 až 3 zásadní věty a musí přehrávat. Náckové jsou opravdu vykresleni stereotypně jak z mateřídoušky. To co byl minule tým je dnes naprosto nespolupracující tlupa solistů. Scény z vězení jsou jak kdyby je někdo okopčil z nějakého starého US béčkového filmu. A pořád ty plesnivý ubytovny. To jako MV nemá na to, aby dalo Kunešovi a spol. nějakej suchej byt? Jak v Jáchymově, tak tady? Chápu, že pro zbytek ČR jsou severní Čechy Albánie, ale tohle je fakt děs. ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Tohle je tragédie. I samo o sobě by to byl špatný seriál, ale ve srovnání s původním Raplem, který byl na naše poměry nadprůměrný je tohle opravdu bída. Buď je to tak špatně napsané nebo prostě všichni zapomněli hrát. Je to takové nesourodé. ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) 

Proč? Ta scéna, kdy taťka Saddám brečí nad holkou, přijde tam Hádek, děda se ani nepříčí aby poprosil o pomoc je divná. Navíc mu muselo být jasné, že zjistí, že byl zastřelen. A pak podvržený návod na bombu s chybou tisku, jak kdyby tam bylo jeho rodné číslo. A závěr v kebabárně je tak nějak opravdový vrchol dílů. ()

Reklama

Reklama