Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele stone k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2016) (S01) 

Kluci ze skutečné mordparty musí uchcávat. smíchy. Česká televize chtěla ušetřit na profesionálním poradci a tudíž je pan Pachl za mimoně i se svým scénářem. Vraždy zásadně řeší krajské oddělení a ne okresní policajti a určitě ne tak, jako tady tihle:)) Když policajt nepozná mrtvolu a musí přijet patolog, aby zjistil že to mrtvola není, tak to už je fakt silný matroš... Nehledě na to, že Hynek Čermák je ubytovaný v chaloupce, ze které jakoby minutu před tím vykopali nějaké sudeťáky. Ale jinak dobrý :) Hlavně ať se to nedostane mimo českou kotlinu, nebo zase budeme populární..... ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Nejhorší je, když vám na konci kriminálního příběhu musí pointu někdo objasnit. A ta ustřelená scéna s Pavelkou a sprejem, něco tak pitomého jsem už dávno neviděl. Nemluvě o dalších faktických nesmyslech. Pan Pachl si buď u scénáře dobře zahulil nebo je velký ignorant. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Po druhém díle je jasné, že je to parodie na kriminálky. Pan Pachl nás chtěl vtipně pobavit. Ale je to spíš k pláči. ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Myslel jsem si nejdřív, že je to parodie na kriminálku, ale on byl pan Pachl jenom vožralej. ()

Reklama

Reklama