Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele DAPDO k tomuto seriálu (5)

Rapl (2016) 

Spojení Pachl-Čermák funguje. Krimi-seriál natočenej v severským stylu mě každý pondělí baví. Jediný, co mu ubližuje, je délka každýho dílu. Hodina je v tomhle připadě málo na to, že v každým díle se vyřeší pachatel, takže je to vyšetřování takový zrychlený. Ale to je jediná výtka, potěšil i černej humor. Nebudu řešit chyby, jako že vyšetřovatel tlape v krvi, nebo že vybitej telefon po připojení na nabíječku za sekundu funguje, to tady udělá jeden nejmenovanej kretén (zdravím Ozzy2), kterej dává každýmu dílu odpad a stejně na to dál kouká:-). Za mě paráda, házím sem sice koment čtyři díly před koncem, ale u Pachla mám dopředu jistotu, že to nezkurvil a nebudu muset měnit hodnocení. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) odpad!

Nemám ve zvyku psát komenty k jednotlivejm dílům, ale tohle bylo strašný. Českejm režisérům by měli zakázat točit cokoliv z prostředí fotbalovejch fans. ()

Bubáci (2019) (S02E07) odpad!

Druhá série už je fakt nekoukatelná. Tenhle díl jenom zapadl do mozaiky. Začalo to dílem o hooligans, kde snad i laik musel kroutit hlavou, kolik nesmyslů se vešlo do padesáti minut, pokračovalo nevysvětlitelným napravením cikorek, kteří na konci čtvrtýho dílu vrátili sami od sebe peníze patologovi a tedˇ už se do toho zamíchali i běženci. Co nás čeká dál, že by ČT vydala Pachlovi rozkaz, že musí zakomponovat do seriálu i muslimáky ? Necháme se překvapit, ale nedivil bych se. K dnešnímu dílu snad jen tolik, že jsem nepobral, že Rohan chodí do basy za Želijkem, komunikují spolu každej jiným jazykem, perfektně si pokecají, aby si následně Rohan při nainstalování odposlechu nechal sehnat slovník, protože tomu nerozumí. Asi mu tentokrát chyběl chlast, kterýho konzumuje v každým dílu dost, samozřejmě ve službě. Policie nesežene za několik dní žádnýho překladatele, takže běžencům musí překládat obsluha gyrosu, vlastně kebabu...Slepičková nosí arabským dětem plyšáky, Kuneš si chodí s podezřením na virový onemocnění mezi lidi a Lupínkova manželka, která tak miluje svoje děti, opustí svýho muže a na děcka se vysere. To že jejího milence "hraje" dement Bejr je už jenom známka toho, jak tenhle seriál oproti první sérii upadl. ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) odpad!

Hezká propaganda...:-( ()

Ahoy Sázavo (2019) (S02E10) 

Konečně díl v druhé sérii bez nějakejch multi-kulti pičovin, dobrej případ, kterej ale totálně degradujou scény z věznice, který jsou místama komický. ()

Reklama

Reklama