Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je po Conanovi mým dalším nejoblíbenějším moderátorem talk-show. Na jeho show mě asi baví nejvíce ta jeho vynalézavost, s jakou si dokáže poradit s otázkami, jenž mu pokládají někteří hosté či diváci. Samozřejmě musím vyzdvihnout i jeho největší pomocníky-robotického kostlivce Geoffa a splašeného koně Secretariata. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Craig je prostě originál! Mým oblíbeným...trochu šíleným způsobem vtipný moderátor a skvělí hosté. Jeho show moc ráda sleduju. Líbí se mi soutěž o harmoniku, akward pauses :), hrneček s hadem...a nově taky miniatura Tardisu z Doktora Who (pochopí asi jen ti, co Craiga sledují pravidelně) a skotský přízvuk. Fajn díly jsou s Hughem Lauriem, Audrey Tatou, Ewanem McGregorem nebo McAvoyem... ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tahle Talk- Show je opět úplně jiný šálek kávy. Když by jste si porovnali show Fergusona, Lettermana a O'briana, tak zjistíte, že každá show má něco do sebe a je něčím originální a výjimečná než ty ostatní. Ale u Craiga je to více než vidět. On má neuvěřitelný dar komunikovat s lidmi a dát jim najevo, že jim porozumí a na druhou stranu si z nich dokáže udělat legraci tak, aby moc dobře pochopili, že to nemyslí vážně. Geniální. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší televizní "host". Jimmy Kimmel se pořád všemu směje; David je super, steamy, ale je tak zaprdlý eg. ohledně homosexuálů, což mi vadí; Jay mi nesedí, Conan taky ne, Jimmy Fallon se tomu teprve učí... Btw. jakmile má jako hosta dalšího Skota, tj. třeba Jamese McAvoye či Ewana McGregora, to je prostě konečná :D Každopádně je třeba dodat, že se na LLS člověk dívá spíše kvůli Craigovi. Bez odledu na to, zda je jeho hostem A-lister (ano, nechodí sem třeba Pitt či Roberts, ale zase přijde Larry King či Stephen King, takže to je ve výsledku mnohem lepší) či ne, Craig dokáže udělat nejvtipnější rozhovor i s někým z D-listu. A plusové body samozřejmě patří Geoeffovi i Secretary. 8) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Skotský přízvuk, neškobené vystupování, schopnost neptat se na to, co ostatní, nadhled, odhodlání nedělat show s přístupností od dvanácti let, úžasný smysl pro humor a téměř až přátelský vztah mezi moderátorem a hostem; to je přesně to, co na Late Late Show Craiga Fergusona zbožňuju a co pro mě z tohoto moderátora činí krále amerických nočních show. Zatímco na Lettermanovi a dalších je vidět, jak mají otázky i vtipy připraveny dopředu, Craig působí dojmem, jako by ani on sám nevěděl, co z něj za minutu vypadne, a svou spontánností dokáže rozhovor s herci odvést od nudné propagace filmu k naprosto neuvěřitelným tématům. Craig for president! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • První epizoda s Craigem Fergusonem byla vysílána 3. ledna 2005, poslední 19. prosince 2014. Celkem se objevil v 2 058 epizodách. (jarks)
  • Show se předtáčí po jedné v pondělí, úterý a středu odpoledne. Následně se ve čtvrtek točí dvě epizody, ovšem někdy se místo toho točí rovnou tři ve středu. Craig na to často naráží, a to např. frázemi "Members of a strangely familiar studio audience," nebo "This week has just flown by". (Agoran)

Reklama

Reklama